Mit gondoltok akkor ha bementek egy gyorsétterembe mondjuk a Mekibe és azt látjátok ahogy elhízott emberek tömik magukba a mondjuk a Big Macet?
Nem szoktam meikbe és hasonló helyekre járni. kb 6 éve voltam utoljára, és meg is bántam, egész nap böfögtem fel azt a sz@rt.
Attól, hogy magyar konyha zsíros, még egészséges (persze, ha valaki reggeltől estig zabál és ül, akkor mindentől el tud hízni). A meki kaják viszont nem is az, hogy hízlalnak, hanem egyszerűen műek és tele vannak minden vacakkal. Ez a lényeg.
"Hát szerintem ők nem csak a mekis kajától dagadtak. Kb 2hete voltunk bnőmmel mekibe, kértünk 6 sajtburgert meg egy nagy kólát, sült krumplit, úgy lesett ránk az eladó, leesett az álla. Ugyanis mindketten csajok vagyunk, tehát haver bnőm volt és mindketten max 50kg-ot nyomunk fejenként:) És imádjuk a mekis kaját:DD"
Átlagsúllyal is egy sajtburger az 0, kettő az valami szerényebb kaja, és 3 ca. egy kisebb adag.
Gondolom nem fejenként ettetek 6 db-ot, mert az már tényleg sok!
"Soha nem tudtam megérteni hogy emberek hogy lehetneka annyira igénytelenek magukra hogy kétszeresére-háromszorosára dagadnak a normális sulyuknál. Kifogás persze mindig van : hormonzavar, anyámkinja ...aztán mégse tesz egyik sem semmit azért hogy lefogyjon."
Ezzel egyáltalán nem értek egyet.Igen,rossz látvány,ha egy túlsúlyos ember tömi magába a mekis kaját,de sokszor van,hogy az ember alkatilag olyan,amilyen,és abszolút nem olyan hip-hop dolog a lefogyás.könnyű annak beszélni,akin nincs felesleg.(jómagam 5 kiló vagyok,180 cm,és hizási gondjaim vannak(ugyanis amíg nincs egy kevés háj,addíg nem lesz izom,és a mekitől se hájasodom(sajnos...)))
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!