Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok akkor ha bemente...

Mit gondoltok akkor ha bementek egy gyorsétterembe mondjuk a Mekibe és azt látjátok ahogy elhízott emberek tömik magukba a mondjuk a Big Macet?

Figyelt kérdés
2010. aug. 31. 11:58
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
50%
Ha ilyen lenne, megkérdezném magamtól, hogy ÉN mit keresek ott és hány kiló vagyok.
2010. aug. 31. 13:00
 12/18 anonim ***** válasza:
22%

Nem szoktam meikbe és hasonló helyekre járni. kb 6 éve voltam utoljára, és meg is bántam, egész nap böfögtem fel azt a sz@rt.

Attól, hogy magyar konyha zsíros, még egészséges (persze, ha valaki reggeltől estig zabál és ül, akkor mindentől el tud hízni). A meki kaják viszont nem is az, hogy hízlalnak, hanem egyszerűen műek és tele vannak minden vacakkal. Ez a lényeg.

2010. szept. 3. 17:20
 13/18 anonim ***** válasza:
48%

"Hát szerintem ők nem csak a mekis kajától dagadtak. Kb 2hete voltunk bnőmmel mekibe, kértünk 6 sajtburgert meg egy nagy kólát, sült krumplit, úgy lesett ránk az eladó, leesett az álla. Ugyanis mindketten csajok vagyunk, tehát haver bnőm volt és mindketten max 50kg-ot nyomunk fejenként:) És imádjuk a mekis kaját:DD"

Átlagsúllyal is egy sajtburger az 0, kettő az valami szerényebb kaja, és 3 ca. egy kisebb adag.

Gondolom nem fejenként ettetek 6 db-ot, mert az már tényleg sok!

2010. szept. 3. 17:29
 14/18 anonim válasza:
100%

"Soha nem tudtam megérteni hogy emberek hogy lehetneka annyira igénytelenek magukra hogy kétszeresére-háromszorosára dagadnak a normális sulyuknál. Kifogás persze mindig van : hormonzavar, anyámkinja ...aztán mégse tesz egyik sem semmit azért hogy lefogyjon."

Ezzel egyáltalán nem értek egyet.Igen,rossz látvány,ha egy túlsúlyos ember tömi magába a mekis kaját,de sokszor van,hogy az ember alkatilag olyan,amilyen,és abszolút nem olyan hip-hop dolog a lefogyás.könnyű annak beszélni,akin nincs felesleg.(jómagam 5 kiló vagyok,180 cm,és hizási gondjaim vannak(ugyanis amíg nincs egy kevés háj,addíg nem lesz izom,és a mekitől se hájasodom(sajnos...)))

15/F

2010. szept. 3. 17:32
 15/18 anonim válasza:
0%
én 10 éves vagyok, és ha életemben talán egyszer ettem hambit... :|
2010. szept. 3. 18:44
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a kövér emberek nem egy húsos szendvicstől híznak el mert azért a meki kaja nem a világ leglaktatóbb kajája.
2010. szept. 3. 21:37
 17/18 anonim válasza:
A 17:32es vagyok.helyesbítenék...nem 5,hanem 50:D
2010. szept. 4. 08:24
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Semmit nem szólok. Bár én nem vagyok kövér, de én is azért megyek oda, amiért ők. Ugyanazt a szenny kaját esszük, az meg nem érdekel, ki hogyan néz ki.
2021. ápr. 5. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!