A transz palmitolajsav és a sajt lenne a cukorbetegség megelőzésének a kulcsa?
2020. júl. 12. 12:23
1/1 anonim válasza:
Nem olvastam el az eredeti publikációt, de a webbeteg cikke alapján ez csak egy korreláció, az ok-okozati összefüggés nincs bizonyítva. Nem tudhatjuk, hogy ez a zsírsav csökkenti-e a cukorbetegség kockázatát, vagy csak véletlenül alacsonyabb a szintje a cukorbetegekben. De még ha véd is, akkor se "csoda", csak csökkenti a kockázatot, de nem előzi meg biztosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!