Számolnom kell a szőlőcukor kalóriatartalmát hipoglikémiánál?
Várjunk. Te kalóriáról beszélsz,nem szénhidrátról.
Ha fogyózol és számolod hogy mennyi kalóriát eszel egy nap (pl 1400) akkor természetesen bele kell számolnod annak a 10 db szőlőcukornak is a kalória tartalmát, hiszen azt is megetted.
A kalóriának semmi köze a hipózáshoz.
Mert érted hogyha megennél pl 100 g szőlőcukrot ilyenkor, akkor egyáltalán nem mindegy hogy aznap 400 kalóriával többet vagy kevesebbet ettél meg.
Egyébként én is 1-es tipus vagyok, eszembe nem jut hogy amikor leesik a cukrom, szőlőcukrot egyek. Csokit eszek ilyenkor. Egyébként is baromira édesszájú vagyok, ilyenkor inkább kihasználom az alkalmat hogy csokit egyek.
Istenem. De ha kalóriát számolsz, tök mindegy hogy sült krumplit, milka csokit, tejbegrízt vagy szőlő cukrot eszel, mindet bele kell számolni a napi kalória keretbe, mert azt is megeszed, be kerül a szervezetbe. Teljesen mindegy, hogyan szívódik fel.
Az viszont hogy érted hogy "Sajnos az en cukorbajom mar ott tart, hogy naponta elfogy egy zacsko szolocukor" ??
Ez azt jelenti hogy hipózol egész nap, ergo túl sok inzulint adsz be és / vagy túl kevés szénhidrátot eszel hozzá! Ez így baromira nem normális!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!