Most diétáznom kell?
Figyelt kérdés
Tegnap este be kellett vennem egy hashajtót a mai vizsgálat miatt.Tegnap óta semmit nem ettem,nagyon rosszul viselem az éhséget.Ma reggel kezdődött a hasmenés,fájdalmas hasi görcs,de már túl vagyok a vizsgálaton.Ettem egy téliszalámis kiflit,és rohanhattam a wc-re:-(.Most akkor diétázzak?2010. júl. 16. 12:13
1/4 anonim válasza:
Hát... főtt krumpli kicsi sóval, üres főtt rizs, főtt sárgarépa. Kb. ennyi. Igyál kólát (viccen kívül!), az megfogja, de a cukrosat idd.
Meg sok folyadék, nehogy kiszáradj.
2/4 anonim válasza:
Miért diétáznál ,ha nem vagy beteg? A hasmenés még a hashajtó utóhatása lehet. Majd helyreáll a széklet.Főleg ha eszel rendesen.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ,pontosan azért kérdeztem mert nem tudtam.Ettem szalámis kiflit,de utána rohantam a wc-re:-(...majd ettem görögdinnyét,attól jobban voltam,aztán késöbb ettem egy pizzaszeletet,na attól megint rohantam.Na mindegy,remélem holnapra jobb lesz.
2010. júl. 16. 18:15
4/4 anonim válasza:
Lehet, hogy nem kéne szalámis kiflit enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!