Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Egy nap nem sokat eszek, de...

Egy nap nem sokat eszek, de mégis hízok. Ha kajálok utána úgy nézek ki mint egy terhes nő. Mitől lehet? Diétáznom kéne?

Figyelt kérdés

Ma ettem.: Reggeli.: 2db sós négyes /ez olyan mint a zsömle,az íze, csak rudakból áll és só van rajta / + 1 bögre vaníliás tej

Ebéd.: 1 tányér zöldborsófőzelék

Uzsonna.: 1 kókuszos rúd

Idáig ennyi.

A tegnapi napom pl.: Reggeli.: 1 sós négyes + 1 pohár tea

Ebéd.: Kelkáposzta főzelék 1 tányér

Uzsonna.: 1 jégkrém, 1 kapucíner

Vacsora.: zöldbab főzelék főtt tojással

Szerintem alapjába véve ez nem sok. 60kg voltam 2 hónapja most vagyok 63 kg

2011. máj. 20. 15:38
 1/4 anonim válasza:
Szerintem se eszel sokat, mozogsz rendesen? Tudod, napi fél óra kéne. Ja, és este 6 után már semmit ne egyél. Meg igyál sok vizet, mert attól beindul az anyagcseréd. Napi 2 liter a minimum. Egyébként hajrá! :))
2011. máj. 20. 15:42
 2/4 anonim ***** válasza:
Nagyon finomak ezek a kaják, de ha jól megnézed, mind puffasztóak. Lehet, hogy érzékeny a gyomrod és ezért puffadsz fel.
2011. máj. 20. 15:43
 3/4 anonim ***** válasza:

Igyál zöld teát:)!

És tényleg igyál még sok szénsavmentes forrásvizet!

Egyél gyümölcsöt, zöldségeket.

És olyan 7-8 óra után semmit ne egyél.

2011. máj. 20. 15:43
 4/4 A kérdező kommentje:
nem bírom ki hogy 7 után ne egyek., van amikor este 11 kor jut eszembe hogy főzök valamit és eszek is
2011. máj. 20. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!