Egy nap nem sokat eszek, de mégis hízok. Ha kajálok utána úgy nézek ki mint egy terhes nő. Mitől lehet? Diétáznom kéne?
Figyelt kérdés
Ma ettem.: Reggeli.: 2db sós négyes /ez olyan mint a zsömle,az íze, csak rudakból áll és só van rajta / + 1 bögre vaníliás tej
Ebéd.: 1 tányér zöldborsófőzelék
Uzsonna.: 1 kókuszos rúd
Idáig ennyi.
A tegnapi napom pl.: Reggeli.: 1 sós négyes + 1 pohár tea
Ebéd.: Kelkáposzta főzelék 1 tányér
Uzsonna.: 1 jégkrém, 1 kapucíner
Vacsora.: zöldbab főzelék főtt tojással
Szerintem alapjába véve ez nem sok. 60kg voltam 2 hónapja most vagyok 63 kg
2011. máj. 20. 15:38
1/4 anonim válasza:
Szerintem se eszel sokat, mozogsz rendesen? Tudod, napi fél óra kéne. Ja, és este 6 után már semmit ne egyél. Meg igyál sok vizet, mert attól beindul az anyagcseréd. Napi 2 liter a minimum. Egyébként hajrá! :))
2/4 anonim válasza:
Nagyon finomak ezek a kaják, de ha jól megnézed, mind puffasztóak. Lehet, hogy érzékeny a gyomrod és ezért puffadsz fel.
3/4 anonim válasza:
Igyál zöld teát:)!
És tényleg igyál még sok szénsavmentes forrásvizet!
Egyél gyümölcsöt, zöldségeket.
És olyan 7-8 óra után semmit ne egyél.
4/4 A kérdező kommentje:
nem bírom ki hogy 7 után ne egyek., van amikor este 11 kor jut eszembe hogy főzök valamit és eszek is
2011. máj. 20. 16:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!