Dalacin tönkretette a bélflórámat.2 hét kórház után itthon vagyok, diétáznom kell egy ideig. Tegnap nagyon jól esett a vacsora, kifli, sajt, sonka. Lehet, hogy ettől volt ma reggel 3x vízszerű hasmenésem újra?
A Dalacin nekem is tönkre tette. Plusz nekem kombinálták Augmentinnel is. Élmény volt...
Na szóval naponta 2 Normaflore, meg banán-étcsoki kombó és lassan rendbe jössz. Első 2 napban egyél könnyű kaját (keksz-tea, vajas zsemle, főzelék, leves, főtt krumpli) aztán fokozatosan ehetsz mást is. Egyél sok élőflórás joghurtot is, az is segít.
1. hasmenésre soha nem eszünk tejterméket, bármi is van benne
2. a Normaflore meg sem közelíti az orvosok által FELÍRT (és nem pedig "javasolt") probiotikumokat, hatékonyságban, és (sajnos) árban sem - ami ér is valamit, az jóval drágább
3. tegnapi kajától MA nem lesz hasmenésed (hacsak nem ételmérgezésről van szó)
4. calici járvány van, csak a hasmenés a tüneted?
5. diéta: főtt krumpli, főtt fehér rizs, főtt répa, háztartási keksz, max. pirítós kevés vajjal fehér kenyérből, sok folyadék (lehet cukros, pl. rostos üdítők)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!