Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mit ehetek ha diétáznom kell?...

Mit ehetek ha diétáznom kell? (orvos javaslatára)

Figyelt kérdés
2010. okt. 20. 07:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Miért kell diétáznod?Beteg vagy(hánytál)?Olyan gyógyszert szedsz,amiért szükséges?Fogynod kell?Kicsit többet irj,mert abból a háromból amit leírtam más-más diéta kell.
2010. okt. 20. 08:03
 2/13 anonim ***** válasza:
Ha orvos rendelte el, akkor majd az orvos megmondja mit lehet enni. Tőle kérdezd meg.
2010. okt. 20. 08:36
 3/13 anonim ***** válasza:

Gyomorrontásra, hasmenésre, hányásra:

főtt krumpli kis sóval, üres főtt rizs, párolt répa, sütőtök. Pirítós szigorúan fehér kenyérből, kevés vajjal, sóval. Esetleg rántott leves, ha jobban vagy.

2010. okt. 20. 09:08
 4/13 A kérdező kommentje:
hát igazából nem tudják mi bajom van fáj a hasam mindig és azt mondta diétázzak.konkrétan nem mondta mit nem ehetek csak azt hogy zsírosat ne meg olyat se ami puffaszt.ezért gondoltam itt majd kapok bővebb válaszokat.
2010. okt. 20. 13:31
 5/13 anonim ***** válasza:
Hasonló problémával küzdök,nagyon rossz az emésztésem és én sem ehetek se zsírósat se hagymásat,se erősen fűszereset.1 éve szenvedek már,sok kellemetlen vizsgálaton vagyok túl,de ha nem tartom be,akkor még rosszabb lesz.Egyél enyhén fűszeres natúr csirkét,pulykát(kerüld a zsíros húsokat),a rízsnél sokkal jobb a krumplipüré,mert ez könyebben emészthető mint a rízs.Egyél tésztákat,levest....kerüld a füstölt húsokat,füstölt felvágottakat.Figyeld meg ha tejes termékeket eszel,fáj e jobban a hasad(az is lehet valamire ételallergiás vagy).Nekem így derült ki,hogy tejallergiám van,most már tudom hogy azokat a termékeket amiben tej,tejszin,tejpor van,kerülnöm kell.
2010. okt. 20. 14:03
 6/13 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat.várok még ha valaki írna.
2010. okt. 20. 16:00
 7/13 anonim ***** válasza:
Kérdező és utolsó keressetek dietetikust ő tudja
2010. okt. 20. 16:26
 8/13 anonim ***** válasza:
ha fáj a hasad , nem biztos hogy étel okozza. lehet hogy stressz. iskolai lámpaláz.
2010. okt. 22. 10:37
 9/13 anonim ***** válasza:

Ha állandóan fáj a hasad, és nincs szervi oka (gondolom, kivizsgáltak), és táplálkozás miatt van, akkor NEM diétáznod kell, hanem véglegesen olyan táplálkozási szokásokat kialakítanod, amiktől nem fáj. Ehhez tudnod kéne, mitől fáj... Mondjuk erre is van szakrendelés, de ha már nem küldenek el ilyenre, akkor ki kell kísérletezgetni. Ezt úgy szokták, hogy pár napig csak néhány dolot eszel (pl. szendvics), ha nem fáj a hasad, hozzáveszel mást is, pl. zöldségeket. Ha nem fáj, akkor tésztákat... stb. Ha fáj, akkor a zöldségeket egyesével teszteled. Nagyon macerás.

Talán inkább egy jobb orvost kéne találnod.

Hány éves vagy?

2010. okt. 26. 09:33
 10/13 A kérdező kommentje:
18 vok.volt már többször is volt ilyen de mindig magától elmúlik.csak olyankor megőrülök annyira fáj és nem tudok mit csinálni:Sés nem tudják megmondani mi bajom van...
2010. okt. 26. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!