Thc97 kérdése:
1 hete részleges bokaszallagszakadást szenvedtem 20 fokban ma voltunk korházba levették a fekvogipszet és 5 hét járot raktak rá megkérdeztem az orvost azt mondta 24 ora mulva ráálhatok mehetek vele csak esö ne érje. Akinek van tapasztal kérem irjale?
Figyelt kérdés
4 diken lakok onnan is tudok lemenni?nem egésznap csak néha néha .2016. dec. 19. 11:34
51/66 anonim válasza:
Ja, nekem is olyat raktak alá. Nem lesz semmi gond a lemenéssel, csak meg ne fázz, vhogy zoknizd le jól a gipszet elöl. Sajna azt én nem tudtam sose jól megoldani. Bár nekem ez szerencsére októer-novemberben volt.
52/66 A kérdező kommentje:
2016. dec. 23. 17:36
53/66 A kérdező kommentje:
Nagyon lefagyott lábam ugye ez a szakadést nem rontja?
2016. dec. 23. 19:06
54/66 anonim válasza:
Nem, csak fázol, más bajod nem lesz.
55/66 A kérdező kommentje:
Kellemes Ůnnepeket!
2016. dec. 24. 07:50
56/66 anonim válasza:
Viszont kívánom! És jobbulást!
57/66 A kérdező kommentje:
Köszi irto rossz igy karácsonyozni meg belegondolni,hogy szilveszter is itthon....jo karácsonyi ajándékot kaptam ..:( amugy az nem baj ha a sarok alja vizes lesz az uton? Mert reggel esett nem áll a viz sz uton de enyhén vizes ma is lemennék egy félorára.
2016. dec. 24. 13:37
58/66 anonim válasza:
Áhh, az nem baj, amíg a gipszed szét nem ázik és porlad, addig nem baj. A gipsz ne legyen nedves, ha lehet. Nekem egyszer a kádba esett bele a gipszelt lábam (a kád oldalára volt kirakva fürdéskor, de csak belezúgott a vízbe egy alkalommal), aztán hajszárítóval gyorsan kiszárítottam, így végül megmaradt, nem kellett cseréltetnem a gipszet.
59/66 A kérdező kommentje:
Értem voltam lent nincs gáz szerintem. Csak már nem érzem h szorit a gipsz lehet azért mert már megszokta a lábam??
2016. dec. 24. 17:11
60/66 A kérdező kommentje:
Meg úgy érzem már hogy nem dagad nem fáj mint eddig Hálistennek.
2016. dec. 24. 19:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!