Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » 1 hete részleges bokaszallagsz...

Thc97 kérdése:

1 hete részleges bokaszallagszakadást szenvedtem 20 fokban ma voltunk korházba levették a fekvogipszet és 5 hét járot raktak rá megkérdeztem az orvost azt mondta 24 ora mulva ráálhatok mehetek vele csak esö ne érje. Akinek van tapasztal kérem irjale?

Figyelt kérdés
4 diken lakok onnan is tudok lemenni?nem egésznap csak néha néha .

2016. dec. 19. 11:34
1 2 3 4 5 6 7
 11/66 anonim ***** válasza:

Aha, ismerős, én ugyanezt éreztem :D

Meg nagyon keménynek éreztem belül a gipszet, törte is a bokámat meg a sarkamat, elég rosz volt. Pedig először valami zokniszerűséget húztak a lábamra és arra rakták a gipszet, de úgy is kényelmetlen maradt.

Meg nekem elöl kint hagyták az ujjaimat mezitláb a gipszből. Neked is így tették fel?

2016. dec. 19. 15:51
 12/66 A kérdező kommentje:
Igen nekem is kintvannak a lábujjaim. Remélem pár napon belul tényleg.tudok rajta járni mert én már most nagyon unom ezt az itthon fekvést 1 hét fekvögipsz után..
2016. dec. 19. 15:53
 13/66 anonim ***** válasza:

Nyugi, kitartás, fog az menni, csak óvatosan, fokozatosan csináld.

Egyébként, hogy sérültél meg, mit csináltál a lábaddal?

2016. dec. 19. 16:54
 14/66 A kérdező kommentje:
Nem fogod elhinni de véletlen rosszul léptem foci közben...
2016. dec. 19. 18:29
 15/66 anonim ***** válasza:
Basszus, nekem ugyanez volt, szintén foci közben és még el sem estem... :D
2016. dec. 19. 19:03
 16/66 A kérdező kommentje:
Énse csak utána leultem mert rohadtul fájt egy 5 percig. Aztán kicsit jobb volt. Azthittem csak kibicsaklott..aztán aznap még fájt és.éjjel kiakartam menni wc re és nem birtam ráállni akkor éreztem hogy gond van
2016. dec. 19. 19:49
 17/66 A kérdező kommentje:
És te amugy hogy tudtál aludni?mert nem valami kényelmes egy idô után föleg hogy zsibad ég stb . Meg felis van "polcolva" bár nem olyan magasan mert ugy mégkényelmetlenebb de azért magasabbra van rakva mintha csak az ágyon lenne.
2016. dec. 19. 20:48
 18/66 A kérdező kommentje:
Ráléptem most reggel kb 3 lépést nem tudok megtenni úgy fáj...:( meg rohadt furcsa vele lépni
2016. dec. 20. 07:52
 19/66 anonim ***** válasza:

Aludni az első pár napban én is nehezen tudtam, mert nagyon fájt a lábam, de ez még először, a fekvőgipsznél volt. Ég, meg meleg, de az azért van, mert még eléggé meg van dagadva a sérült lábad és ilyenkor szoros neki a gipsz. Majd fokozatosan lesoványodik a lábad, utána már nem fogod ezt érezni. Én a vége felé már az ujjamat is simán be tudtam dugni a gipsz alá.

Amíg fáj, addig ne erőltesd. Pár nap múlva már biztos nem fog annyira fájni.

Ja, a járást meg kell szokni vele, főleg a lépcsőzést, de az menni fog. Csak bele kell jönni.

2016. dec. 20. 08:14
 20/66 A kérdező kommentje:
Még mentem vele szobába egy kicsit már jobb volt. De a saroknál az aljárol potyog a gipsz csak onnan. Olyan tudod mintha kopna.. ez természetes?
2016. dec. 20. 08:28
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!