1 hete részleges bokaszallagszakadást szenvedtem 20 fokban ma voltunk korházba levették a fekvogipszet és 5 hét járot raktak rá megkérdeztem az orvost azt mondta 24 ora mulva ráálhatok mehetek vele csak esö ne érje. Akinek van tapasztal kérem irjale?
Igen, kb 1 nap, mire megköt a gipsz, utána már nyugodtan mászkálhatsz vele, ha nem fáj a lábad. Én suliba is jártam vele minden nap.
Persze attól füg, milyen giszet kaptál. Van a talpán valami sarokszerűség, amin járhatsz? Vagy hogy néz kia gipszed?
Én is a negyediken laktam, amikor nekem volt ez :D
Ja, és keress valami nagy és vastag zoknit és húzd a gipsz elejére, ha kimész az utcára, mert le fog fagyni a lábad!
Jobbulást egyébként.
Nem, nekem eltört a lábfejemben 2 csont is.
Igen, volt injekció is a hasamba minden nap, na azt utáltam én is.
Hogy mikor mentem suliba pontosan, arra már nem emlékszem, de még nem másnap, az biztos. Tán 3-4 nappal azután, hogy felrakták a járógipszet.
Ja, először nagyon kényelmetlen érzés, nedves, nyirkos, fáj, meg dörzsöl, tudom, de aztán egész megszoktam, már észre sem vettem szinte, hogy a lábamon van. A lányoknak meg tetszett nagyon a suliban, összerajzolták filccel, meg minden :)
Akkor szerinted holnap még pihentessem a lemenetelt a 4 dikről?
Mert nem akarom hogy még rosszabbá válljon . Holnap már ráálhatok itthon azt tudom mondta gipszelö hogy reggelre megköt a gipsz .
Hát ezt nem lehet megmondani, minden sérülés más. Lényeg, hogy amíg dagad és fáj, addig ne járkálj rajta. Majd fogod érezni.
Neked is nehéz a gipszed? Nekem nagyon nehéznek tűnt, amikor a lábamon volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!