1 hete részleges bokaszallagszakadást szenvedtem 20 fokban ma voltunk korházba levették a fekvogipszet és 5 hét járot raktak rá megkérdeztem az orvost azt mondta 24 ora mulva ráálhatok mehetek vele csak esö ne érje. Akinek van tapasztal kérem irjale?
Az enyém mindenütt fehér nyomot hagyott az elején, amihez hozzáért.
Nagy gipsz? Nem tudsz róla képet feltenni?
Ide lehet képet rakni, nekem csak a gipszem elejéről van, mert én ott éreztem h bénán lett felrakva.
Ha nagyon széthullik a gipsz, az azért nem jó. Deha nincs elrepedve meg tart, akkor oké.
Tessék nekem ilyen erröl beszélek hogy innen potyog nem egyfolytába de azért igen
Köszi, így már látom :)
Nem, az nem baj, a lényeg h az a műanyag sarok ne essen le. Nekem magán a sarkon nem is volt gipsz, eleve ilyen fekete volt. Nem tudom, neked miért raktak arra is gipszet, persze h le fog róla peregni.
Igen
A sarokkal elvileg semmi gond nem mozog
Igen január 23 án kell visszamenni
Amugy hazon belul azért járkálok és azért nem fáj annyira csak ahogy lépek jobbra huz a lábam de gondolom azért mert a bal bokan felul voltak vannak a fájdalmak. Lassan tudok még csak menni mert fura de remélem jobb lesz ennél is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!