12 évesmúltam, és 69 kg vagyok .165 cm magas lány. Mennyit kéne fogynom h ideális testsúlyom legyen?
Figyelt kérdés
2010. jún. 27. 19:37
21/22 anonim válasza:
Foggy 15 kilot. Foggy 20-25 kilot.hulyeseg. Jo ez igy fuss ,ugrokotelezz vagy valami ami segit fogyni egy kicsit igy majd ha fogysz par kilot akk azt gondolod majd h a dejo mar nem vagyok kover,es megjon az onbizalmad is es nem erzed majd magad annak.es ha nem is nosz jobban sokat es nem fogysz sokat akk is lehet egy lany szep ha kover.( de aki kover az kover de te szerintem nem)
22/22 anonim válasza:
Mindenki azt mondja, hogy a 12 éveshez a 69 az sok, igen lehet, hogy sok. Én is annyi voltam, láttam, hogy sok és mondták is. Meg is lett az eredménye, az önbizalmam a béka segge alatt volt, anorexiás lettem, és ez jó pár éve volt, azóta se gyógyultam meg teljesen. Most már izmos vagyok, és vékony. 178kg és 60 kiló.
Ha neked nem tetszik, akkor kell változtatni (meg persze, ha az egészséget már károsítja), de akkor is magad miatt fogyj, ne mások miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!