Ideális ez a súly-magasság, egy 12éves lánynak? Kb.158-160cm magas, és 52-53kg.
Szia, én is pont ilyen vagyok csak én már mindjárt 13 :) Én általában jól érzem magam a bőrömbe, szerintem idális súly, csak én magamon tapazstalva van egy kis hájam.. de ezen már dolgozom..
Szerintem te is kezdj el sportolni (ha eddig nem tetted) és tuti jó alakod lesz.. nekem se rossz csak van mit csiszolni rajta.. :)
Kicsi molett lehetsz, de egyáltalán nem "kövér". Csak duci.
Én 12 évesen 158 cm-hez voltam 46-47 kiló, ami ideálisnak tekinthető.
Tehát 3-6 kiló plussz ha van rajtad, nem több.
dehogyis..
minek kell ilyet mondani h duci? nehogy már most ezért elkzedjen fogyózni mert ilyenekt írtok
egyáltalán nem duci, ideális a súly
Csáo!
Most nem azé de én 13 éves fiu vok és az én korosztályom jobban szereti a vékonyabb csajokat.Mert ugy gondolkodnak h ha dagadt akk a többiek avval fogják basztatni... szal inkább hagyják őket és keresnek maguknak egy "csontkollekciót"...Csak az a baj h nagy faszok most lehet h olyan a csaj nem 38 kiló de egy ugymond "plázacica" és teszi a fejét a nagy semmire! szal pl. nálam nem az a lényeg 35kiló legyen(azé 55-60kiló fölött énse kezdek ki lányokkal) és birjak vele gizdulni hanem ink az h jófej legyen ne sirjon mindené-.-"" ja csak ennyit akartam irni pacsihhh
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!