12 évesmúltam, és 69 kg vagyok .165 cm magas lány. Mennyit kéne fogynom h ideális testsúlyom legyen?
Mindenképpen fogynod kell 12 évesen a 69 elég dúrva. Minimum 10 kilót kellene fogynod. Aki azt mondja, hogy nem kellene fogynod az valószínüleg szintén el van hízva, és az igazság fáj.
Egyébként ebben a korban még sokat lehet tenni az alak ügyében, annak a hozzászólónak tökéletesen igaza volt aki azt mondta, hogy ne fogyózz hanem sportolj. Próbálj mundjuk futni csináld azt, hogy mondjuk első nap folyamatosan futsz öt percet azán sétálsz mondjuk kettőt megint futsz öt percet megint sétálsz kettőt... de lehet nagyon jó edzés programokat találni neten stb. Ami a kaját illeti felejtsd el a McDonalds-t és a zsíros ételeket, egyél egészséges kajákat.
Kiszámoltam egy BMI weblapon (direkt gyerekeknek) és hát nem túl jó amit írtak Szerintem kb 15 kilót kéne fogynod
Értékelés
Testtömegindex: 25.3
Percentilis: 90-97 között
Igaz,hogy szám szerint kicsit túl vagy a határokon. De ez nem jelent semmit 12 vagy fejlődő szervezet, még nőhetsz is. Nehogy a többiekre hallgass nem kell fogynod. mozogj sportolj és azzal változik az alakod, esetleg megy le néhány kg, de NEM KELL 10-20 kg-tól megszabadulnod. Akkor anorexiás leszel.. és gratulálok a több i észlénynek akik ilyet mondtak.
dietetikus anyuka
ma 09:30
Ugyanezt írtam én is tegnap! 12éves gyereknek mozgás kell, és kevés junk food. Több zöldség, gyümölcs, és fehér hús, de semmiképp sem fogyókúra!! Fejlődésben van kell neki a tápanyag, nem is kevés!
próbálj meg fogyni. de ha nem sikerül akkor egyél kevesebbet. sportol járj rendszeresen mozogni. most h főleg h van időd nyáron sikerülhet leadnod pár kilót.
én 172 cm magam vagyok és 50 kg nekem azt mondják hogy túl vékony vagyok de ezt csak azért mert bármennyit is eszek nem látszik rajtam ha hízok.
szia! neked max 55 kg -nak szabadna lenned
kicsit diétázz vagy hanyagold a nasit
ma 14:58
hát sztem meg nem ....
én 165 voltam kb 12 évesen 56 kilóval és egyáltalán nem voltam kövér....
ez attól is függ sztem h mien a csontozatod nem? nekem aztmondták h van könnyű meg nehéz csontozatú ember..
nekem nehezek a csontjaim ezért mutat annyi kilót a mérleg.. de én se vagyok elhízva
Szia!
Ha most ilyen a testalkatod, valószínüleg, azt jelenti, hogy hajlamos vagy, a túlsúlyra. Ha nem most, de később 5-10 év múlva lehet ebből próblémád. Sajnos az elhízás, nem csak esztétikai probléma, azzal más is jár. Drasztikusan semmiképp nem fogyózz, mert fejlődő szervezet vagy. Annyi, hogy többet kellene mozogni, és kevesebbet nasizni. Este már ne egyél édességeket, sütit, tuningos kajákat. Nem tudom mennyit eszel??
Nekem is van egy ismerősőm, én, mint 25 éves 53 kg, és 160cm, adom neki a ruhát, ami lóg rajtam, és neki jó. pedig ő 10-11 éves, és szintén súlyproblémái vannak, bár ő tényleg nagyon sokat eszik. ha valaki megjegyzi neki, teljesen rosszul van.
Az a baj, hogy sok gyerek, nem hiszi el, hogy ebből később lehetnek komoly egészségügyi gondok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!