Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit csináljak, ha nem akarok...

Mit csináljak, ha nem akarok diétázni?

Figyelt kérdés

15/L vagyok , 160 cm és 60 kg . Jah, és nem vagyok totálisan izmos, mielőtt még azt hinnétek ! Ez a súlyom és azt tapasztalom, hogy ilyen arányokkal rendelkezők mind fogyókúráznak. Mekkora baj, ha én nem akarok ilyesmit ?

Nem vagyok az a tipikus duci lány, tehát nem ülök a fenekemen egész nap és nem zabálok össze vissza, csak annyi, hogy mi valamivel tehetősebbek vagyunk és ezért mindig finomságok közül válogathatok, ha megéhezek. És hát nah, képzeljétek el ti is magatokat, hogy bementek egy hipermarketbe és azt vehettek, amit akartok ... Hetente pedig 2x-3x még ilyen KFC- be is szoktunk enni, de ez mondjuk már a haverok miatt is van, velük szoktam oda menni.

Tehát ezért ennyi a súlyom, de én nem érzem egészségtelennek magam. Szeretek enni, de én szeretek mindent élvezni ami körülvesz, miért lenne ezzel másképp ?

Őszinte véleményeket várok ! Köszönöm előre is

2010. jún. 22. 13:49
 1/8 anonim ***** válasza:
Hát hogyha, csak 15 vagy és 60 kg vagy, akkor nagyon ajánlom a sok mozgást.Mivel lehet, hogy most még nem bánod, de ha sokáig megtartod a súlyodat akkor majd nagyon nehezen fog lemenni. Csak figyelj oda, hogy ne egyél rengeteget, és járjál sportolni ha tudsz, mivel majd megbánod, és úgy fogod leélni az életedet, h nem leszel csinoska. ÉN IGY ÉLEK, MÉG MOST IS, ÉS NAGYON ROSSZ..FŐLEG NYÁRON..
2010. jún. 22. 13:54
 2/8 anonim ***** válasza:
Nincs még baj, de már mutatkoznak a jelei. Nagyon sok mozgás, és vedd vissza a nassolást, mert később kínkeservesen fog ész nélkül, eredménytelenül diétázni.
2010. jún. 22. 13:56
 3/8 anonim ***** válasza:

Ha jól érzed magad úgy, ahogy vagy, akkor ne diétázz!

Végülis egy KFC-s twister egészségesebb,mint egy BigMac!

2010. jún. 22. 13:56
 4/8 A kérdező kommentje:
13:54- mindenkinek a saját döntése, hogyan éli az életét, függetlenül a testtől :-)
2010. jún. 22. 13:57
 5/8 anonim ***** válasza:

Hát ahogy te mondod..bikiniben még plusz 15-20 kilós emberkét nem láttam boldognak.

Kivülről ha mosolyog is , belülről nagyon szorong a teste miatt. Mindegy, én nem blamálni akarlak, csak van még időd sok mindnet megelőzni. Aztán tényleg te döntesz

2010. jún. 22. 14:00
 6/8 A kérdező kommentje:
14:00- tudom, hogy nem blamálni akartál és köszönöm a tanácsot, viszont neked sincs még késő ! Sosincs túl késő szerintem és különben is : miért nem érdemelne meg egy próbát ? :-)
2010. jún. 22. 14:07
 7/8 anonim ***** válasza:
Szia! 15 évesen én is így vélekedtem, de hülyeség volt. Nem voltam úgy soha boltban, hogy ne vettem volna valami finomságot, elég volt meglátnom egy fagyit vagy egy tábla csokit, és megvettem, még ha nem is voltam éhes egyáltalán, de így visszagondolva... pénzkidobás volt. Olyan ez, mint a cigi. Közben rájöttem, hogy nekem a szép ruhák sokkal fontosabbak, mint az evés, de hát mindenkinek más a fontos.:) Szerintem mindenki legyen annyi kiló, amennyinek jól érzi magát. Viszont az egészséges ételektől hosszú távon általában jobb közérzete lesz az embernek. Néha beleférnek az egészségtelen dolgok is, de az evés inkább TÁPLÁLKOZÁS legyen, és ne nassolás.
2010. jún. 22. 14:17
 8/8 anonim ***** válasza:
Ne is diétázz, tökéletes az alakod.
2010. jún. 23. 07:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!