Mit csináljak, ha nem akarok diétázni?
15/L vagyok , 160 cm és 60 kg . Jah, és nem vagyok totálisan izmos, mielőtt még azt hinnétek ! Ez a súlyom és azt tapasztalom, hogy ilyen arányokkal rendelkezők mind fogyókúráznak. Mekkora baj, ha én nem akarok ilyesmit ?
Nem vagyok az a tipikus duci lány, tehát nem ülök a fenekemen egész nap és nem zabálok össze vissza, csak annyi, hogy mi valamivel tehetősebbek vagyunk és ezért mindig finomságok közül válogathatok, ha megéhezek. És hát nah, képzeljétek el ti is magatokat, hogy bementek egy hipermarketbe és azt vehettek, amit akartok ... Hetente pedig 2x-3x még ilyen KFC- be is szoktunk enni, de ez mondjuk már a haverok miatt is van, velük szoktam oda menni.
Tehát ezért ennyi a súlyom, de én nem érzem egészségtelennek magam. Szeretek enni, de én szeretek mindent élvezni ami körülvesz, miért lenne ezzel másképp ?
Őszinte véleményeket várok ! Köszönöm előre is
Ha jól érzed magad úgy, ahogy vagy, akkor ne diétázz!
Végülis egy KFC-s twister egészségesebb,mint egy BigMac!
Hát ahogy te mondod..bikiniben még plusz 15-20 kilós emberkét nem láttam boldognak.
Kivülről ha mosolyog is , belülről nagyon szorong a teste miatt. Mindegy, én nem blamálni akarlak, csak van még időd sok mindnet megelőzni. Aztán tényleg te döntesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!