Hogyan szerezhetnék hüvelygyűrű receptet?
Figyelt kérdés
Eddig soron kívül irattak nekem, csak rákszűrésre jártam el, de így nem kellett havonta/3 havonta mennem a receptért. Most viszont szabadságon van a doki szeptemberig, aki ki szokta írni... Szerintetek ha betipegek az SZTK-ba, csak úgy felírják? Vagy látják a gépben, hogy én azt használom lassan 4 és fél éve? Vagy van más ötletetek?2017. júl. 31. 03:16
1/5 anonim válasza:
Háziorvos? Nekem fel szokta írni az összes a fogamzásgátlót, pedig 2-3 havonta cserélődnek az orvosok.
2/5 A kérdező kommentje:
Azt olvastam, háziorvos valamiért a hüvelygyűrűt nem írhatja fel. :\ Illetve az is azt mondta, akitől eddig kaptam a receptet. Csak nőgyógyász. :(
2017. júl. 31. 07:24
3/5 anonim válasza:
Ezzel én is megjártam, magándoki szabin, felhívom egy szintén magán nőgyógyász ismerősét hogy fel tudná-e írni, mondja persze, bemegyek rendelésre az asszisztens pedig elhajt hogy kérjek időpontot sztk-ba ahol majd kivizsgálnak, mindkettő hetek kérdése, nekem jövő hétre kellett, kénytelen voltam kihagyni egy hónapot
4/5 A kérdező kommentje:
Uhh... Az nem semmi basszus. :\ Én is ettől félek, nekem csütörökre kell. Ma bepróbálkozok az éppen aktuális SZTK-s rendelésen, hátha.
2017. aug. 1. 04:10
5/5 A kérdező kommentje:
Sikerült. :)
2017. aug. 4. 04:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!