Hüvelygyűrű kérdés sos?
Figyelt kérdés
Szombaton, amikor a harmadik héten jártam a gyűrű használatában, kivettem szex közben. 17 óra körül történt ez, viszont visszarakni csak 20.45 körül jutott eszembe. Akkor utána olvastam, hogy rakjam vissza minél hamarabb. Ma viszont, amikor alapból ki kell vennem belenéztem a betegtájékoztatóba, és ott ezzel a lehetőséggel nem is számolt: vagy ki kellett volna dobnom, és újat felrakni azonnal, vagy be se rakni és 1 hét szünet után, miután megjött, akkor felrakni. És most nem tudom, mit csináljak, illetve már mindegy, kiveszem most és jövő héten visszarakom, de ez a 45 perc számíthat valamit szerintetek? Tapasztalatok?2016. dec. 15. 20:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!