Ma jött meg az első menstruációm, ettől még holnap bemehetek a tengerbe?
Nem, barna folyással sem.
Egyébként hány narpra mentek?
Mert általában a mensi 7 napig tart, de persze ez nincs kőbe vésve, az is lehet, hogy neked csak 4-5 napig. Szóval ha 1 hétre mentek, és vagy olyan szerencsés, akkor a hét végén talán még fürödni is tudsz.
Tudom, nem valami biztató, de hát ez van :D :/
Én is jártam így, sőt talán szerencsétlenebbül, 3 napot töltöttünk az osztállyal a Balcsin, 1. nap szar idő volt, 2. nap jobb, de még mindig nem igazi strandidő, a 3. nap pedig tűzött a nap, a nyár egyik legforróbb napja volt, egy felhő sem volt az égen, és a sors úgy gondolta, hogy pont aznap ajándékoz meg engem egy mensivel... :) Én voltam az egyedüli, aki nem fürdött...
Na mindegy, ezt csak azért írtam, hogy tudd, nem vagy egyedül, ilyen szerencsétlenségeken mindenki átmegy.
Mondd meg nyugodtan anyukádnak, hogy mi van, nem kell szégyellni, biztos segíteni fog.
Ne parázz, csak állj elé, és bökd ki. :)
Jó nyaralást!
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!