Miért van ez a menstruációm első napján?
A pontos forrást nem tudom megmondani. Sajnos nem voltál szerencsés, nekem is elég rosszak azok a napok. Nagy nehezen elmentem nőgyógyászhoz és elsoroltam neki, majd azt mondta ír fel fogamzásgátlót és az (igaz csak tünetileg) de megoldja a problémát. Úgy alakult, hogy vagy 3 évig szedtem. Első hónap nem volt az igazi, egész nap véreztem egy kicsit, utána viszont mérséklődtek a tünetek. Mióta nem szedek gyógyszert kicsit megint durvább, de közel sem annyira vészes mint az első pár évben, amikor megjött.
Van más tüneted is? Nem vagy esetleg vas hiányos vagy vérszegény is? Mindenképp keress fel egy dokit ő majd segít!
Kicsit off: Ha hiszel az ilyenekben keress rá görcsoldó házi praktikákra. Van ahol pl úgy tartják nem fogyaszthatsz hideget azokon a napokon, csak meleg és megfőzött ételeket, italokat. Rengetegen még ma is hisznek benne. Vagy sok gyömbért, vörösáfonyát stb fogyasztanak.
Endometriózis.
Nálam is ugyanez volt, de a nőgyógyászok tojtak rá. Csak akkor derült ki az endometriózis, amikor nem jött össze a baba. Már ott tartott a dolog, hogy műteni kellett.
De antiösztrogén-diétával szépen rendbe lehet tenni. Nálam a műtét után újrakezdődött, de akkor elkezdtem diétázni, és 3 hónap múlva már nem látszott semmi az ultrahangon + a görcsök is szinte eltűntek. Most már helyesen étkezem, és azóta alig-alig érzem meg az első napot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!