Ez az első menstruációm volt?
Néhány napja sokkal jobban kívánom a kaját, állandóan ennék. Elég nyűgös is vagyok, tegnap előtt mindenen elkezdtem sírni. A hasam alsó fele fáj: hol görcsöl, hol csak sajog (nem biztos hogy ez a szakkifejezés. Szimplán nem görcsösen, de fáj). Ma viszont elég kicsi étvágyam volt, és kimentem a mosdóba, ahol rendes sötétebb színű vér jött. A tisztasági betétem emellett tiszta maradt, és a wc papír is, amit nem igazán értek. Azóta ha pisiltem, nem jött vér. Ja, és megfázáshoz hasonló tüneteim vannak, ami lehet, hogy nem lényeges, de nem értek hozzá. Szerintetek ez ma valami menstruációs dolog lehetett? Ha nem, akkor mi volt?
Előre is köszönöm a válaszotokat! (Mint a kérdésben is láthatjátok, még nem jött meg eddig.) 14/L
Lehetséges,hogy az volt,mindenképp beszéld meg idősebb női családtagjaiddal,ha még ezt nem tetted volna meg.
Mindenkinek más tünetekkel jár.
De azon ne lepődj meg,hogy nyomor nem hagyott,mert az elsők még nagyon gyenge ,és kevés folyásúak.
Ha szeretnél erről beszélgetni,írj privit!
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!