Ma jött meg az első menstruációm, ettől még holnap bemehetek a tengerbe?
Figyelt kérdés
Ma jött meg először..ahhoz képest, hogy első, elég sok jött.. a bugyim átázott, hál' Istennek a nadrágom nem. Anyumnak még nem szóltam, és valahogy előtte ezt cikinek érzeném.. nem igen merem elmondani neki.2017. júl. 16. 18:16
1/35 A kérdező kommentje:
14 éves vagyok. Ezt elfelejtettem leírni :)
2017. júl. 16. 18:17
2/35 anonim válasza:
Szerintem mondd el anyukádnak nyugodtan ő hátha tud valami tanácsot adni!
3/35 anonim válasza:
Csak akkor tudsz fürdeni, ha tampont használsz, különben ki kell hagynod. Nyugodtan szólj anyukádnak, nem lesz meglepve szerintem :) vele is megtörtént ez.
4/35 anonim válasza:
Mondd csak el édesanyádnak.
Fürödni pedig most nem mehetsz a tengerbe, amíg el nem múlik a menstruációd.
5/35 anonim válasza:
Nyugodtan mond el anyunak. Biztosan lesz egy két jó tanácsa...ugyanis ez nem egy ritka dolog. Az emberiség felénél előjön.
6/35 anonim válasza:
1.Vízbe csak tamponnal mehetsz, amit nem nagyon ajánlok. Mármint, ha téged nem ijeszt el a dolog akkor használj.
2.Ha nem szóltál anyukádnak akkor mit használsz? Van nálad betét?
3. Hidd el ebben semmi ciki nincs. Szólj anyukádnak. Ő majd segít. Főleg 14 évesen nyitottabb lehetnél ilyen témában.
7/35 anonim válasza:
Tamponnal esetleg, de nulla tapasztalattal, elso menzesszel inkabb meg ugy se. Maradj a parton.
8/35 A kérdező kommentje:
Ahjjj legrosszabbkor jött meg.. holnap indulunk nyaralni.. Ilyen korban feltehetek magamnak normál tampont?
2017. júl. 16. 18:24
10/35 anonim válasza:
Ugyan már, nem kell a tampontól beszarni, a saját testedbe kell bedugni. Gondolom, aki attól fél, az fogkefét sem használ.
Tegyél fel tampont, aztán ha nem görcsölsz, csak használd ki a lehetőséget nyugodtan! Csak cseréld a tampont, amint kijössz a vízből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!