Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerintetek mennyire egészségt...

Szerintetek mennyire egészségtelenek a WC-zési szokásaim?

Figyelt kérdés

1. A nadrágom meg a bugyim nem tolom le a WC-n ülve a térdeim alá, hanem a térdeim felett vannak. Lehet, hogy rossz szokás, mert talán könnyebb lenne úgy törölni utána, ha le lenne minden jobban tolva, még ha nem is a bokáig, de legalább a térd alá.

2. Állva, illetve nem teljesen állva, hanem félig guggolva törlöm meg magam pisilés után, és mindig attól félek, hogy megy a pisiből a ruhámra. Sajnos ülve nem kényelmes kitörölni, meg már nagyon megszoktam állva...

3. Széklet után is állva törlök, illetve picit rogyasztva, és a bal kezemmel széthúzom a fenekemet, hogy rendesen hozzáférjek. Ez mennyire fertőzésveszélyes?

Sajnos ülve ez sem kényelmes, pedig könnyebb lenne úgy.

Ti hogy csináljátok ezeket? Változtassak? Eddig nem jutott eszembe, csak most szóba került, és elgondolkodtam rajta, hogy lehet hogy nem a legjobban csinálom. Lehet, hogy rosszul tanultam meg kiskoromban.

2017. jún. 19. 08:13
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
5. válaszoló: teljesen igaz, csak az baj, hogy ahogy én csinálom, úgy valamivel gyorsabb nekem felhúzni, miután végeztem. De akkor megpróbálom jobban lehúzni, és megnézem, mennyivel könnyebb úgy törölni.
2017. jún. 19. 08:47
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Használj nedves wc-papírt, nagyot lök majd a tisztaságérzeteden. Egy próbát megér, hidd el, nem lesznek kétségeid.
2017. jún. 19. 08:59
 13/15 anonim ***** válasza:
Mindent, amit írtál, ugyanígy csinálok. :)
2017. jún. 19. 09:03
 14/15 A kérdező kommentje:

Csapj bele akkor! :))

ezek érdekesek:

[link]

(a hozzászólók között is vanank, akik térd fölé húzzák, vannak, akik térdig, vannak, akik bokáig)

Állva vagy vagy ülve? Ez itt a kérdés:

[link]

2017. jún. 19. 09:14
 15/15 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam még, hogy ha térdig toljuk a nadrágot, akkor nem nyúlik ki hamarabb a nadrág és a bugyi dereka? Mert törlésnél - főleg ha valaki állva töröl - jobban feszül így, mintha a bokánknál lenne.
2017. jún. 19. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!