Szerintetek mennyire egészségtelenek a WC-zési szokásaim?
1. A nadrágom meg a bugyim nem tolom le a WC-n ülve a térdeim alá, hanem a térdeim felett vannak. Lehet, hogy rossz szokás, mert talán könnyebb lenne úgy törölni utána, ha le lenne minden jobban tolva, még ha nem is a bokáig, de legalább a térd alá.
2. Állva, illetve nem teljesen állva, hanem félig guggolva törlöm meg magam pisilés után, és mindig attól félek, hogy megy a pisiből a ruhámra. Sajnos ülve nem kényelmes kitörölni, meg már nagyon megszoktam állva...
3. Széklet után is állva törlök, illetve picit rogyasztva, és a bal kezemmel széthúzom a fenekemet, hogy rendesen hozzáférjek. Ez mennyire fertőzésveszélyes?
Sajnos ülve ez sem kényelmes, pedig könnyebb lenne úgy.
Ti hogy csináljátok ezeket? Változtassak? Eddig nem jutott eszembe, csak most szóba került, és elgondolkodtam rajta, hogy lehet hogy nem a legjobban csinálom. Lehet, hogy rosszul tanultam meg kiskoromban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!