Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerintetek mennyire egészségt...

Szerintetek mennyire egészségtelenek a WC-zési szokásaim?

Figyelt kérdés

1. A nadrágom meg a bugyim nem tolom le a WC-n ülve a térdeim alá, hanem a térdeim felett vannak. Lehet, hogy rossz szokás, mert talán könnyebb lenne úgy törölni utána, ha le lenne minden jobban tolva, még ha nem is a bokáig, de legalább a térd alá.

2. Állva, illetve nem teljesen állva, hanem félig guggolva törlöm meg magam pisilés után, és mindig attól félek, hogy megy a pisiből a ruhámra. Sajnos ülve nem kényelmes kitörölni, meg már nagyon megszoktam állva...

3. Széklet után is állva törlök, illetve picit rogyasztva, és a bal kezemmel széthúzom a fenekemet, hogy rendesen hozzáférjek. Ez mennyire fertőzésveszélyes?

Sajnos ülve ez sem kényelmes, pedig könnyebb lenne úgy.

Ti hogy csináljátok ezeket? Változtassak? Eddig nem jutott eszembe, csak most szóba került, és elgondolkodtam rajta, hogy lehet hogy nem a legjobban csinálom. Lehet, hogy rosszul tanultam meg kiskoromban.

2017. jún. 19. 08:13
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Én ülve csinálok mindent, de szerintem ez pont teljesen mindegy. Nincs jó meg rossz módszer, a lényeg, hogy tiszta legyél.
2017. jún. 19. 08:18
 2/15 anonim válasza:
100%

Milyen helyzetben került szóba?

Amúgy szerintem teljesen mindegy

2017. jún. 19. 08:19
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit túlgondolod a témát.Ennyit nem kell vele foglalkozni.

Lényeg,hogy töröld ki normálisan és alaposan mossál kezet utána.

2017. jún. 19. 08:24
 4/15 A kérdező kommentje:

Próbáltam ülve mostanában, de nem szívesen változtatnék. Ha muszáj, akkor persze.

Az első ponthoz pedig, szerintem könnyebb törölni pisilésnél is, ha jól le van tolva a nadrág. Ha ülve töröljük, akkor talán nem annyira lényeges, de állva számít. Jobban szét lehet húzni a lábakat úgy, ha nem a térd felett van a nadrág. Csak kár, hogy én máshogy szoktam meg.

2017. jún. 19. 08:28
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát arra nem lehet nehéz rászokni, hogy tolj még 10 centit a nadrágodon lefelé...
2017. jún. 19. 08:29
 6/15 A kérdező kommentje:
Valahogy szóba került, amikor a barátnőmmel beszélgettünk eredetileg valami egészen másról... :) Már én sem emlékszem, pontosan hogyan. De ő máshogy csinálja, mint én, és lehet, hogy neki van igaza.
2017. jún. 19. 08:30
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Nincs igaza senkinek, mindenki máshogy csinálja, és csak a végeredmény számít. Hányszor írjuk még le?
2017. jún. 19. 08:31
 8/15 A kérdező kommentje:
Ok, végül is igaz. :) De az egyébként normális, hogy széthúzom egyik kezemmel a fenekem, hogy megtöröljem? Fertőzések miatt kérdezem. Eddig valahogy bele sem gondoltam, hanem automatikusan így csináltam.
2017. jún. 19. 08:34
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Én is úgy csinálom, ahogy te, kérdező. De mintha kicsit nagy feneket kerítenél ennek... :D

20N

2017. jún. 19. 08:36
 10/15 A kérdező kommentje:

Lehet, de most komolyan elgondolkodtam ezeken. :D

Amúgy melyikre mondtad, hogy úgy csinálod, ahogy én?

2017. jún. 19. 08:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!