Lehetséges, hogy a rossz alvási szokásaim miatt kopaszodom?
"Lehetséges, hogy a rossz alvási szokásaim miatt kopaszodom?"
Nem. Genetika- és hormonszintfüggő a kopaszodás.
Szerintem sem ez az oka.
A felmenőid között voltak akik megkopaszodtak?
Az én fejtetőmön is megritkult, én is sokmindent beleképzeltem, de valószínűleg örökletes a ritkás (most még) haj....
Bocsi, #3-as vagyok.
Annyi még hozzá, hogy ez a rendszertelenség is rendesen hozzájárulhat a dolgokhoz. Ki kéne alakítanod egy normális napirendet (amibe beletartozhat a két műszak), megfelelő mennyiséget és megfelelő időben kéne enned. Legyen egy rendszer mert így tényleg felborul az egész szervezeted. Ami pedig a testedet illeti, járj el sportolni, úszni vagy valami, mert 193 cm-rel nagyon kevés az a 66 kg. Szedj fel egy kis izmot. Ezt a súlyveszteséget okozhatja, hogy rendszertelenül eszel és nem alszol rendesen. Tűzd ki magad elé, hogy x időpontokban fogsz enni, y időpontokban pedig lefekszel. És tartsd magad ehhez, mert ennyi rendszer kell az életben az egészséges életmódhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!