Csak én vagyok ilyen fáradt önkielégítés után?
Figyelt kérdés
Másnap alig élek, alig birok felkellni,és a gondolkodás is nehéz. Az izmaim legyengülnek 50% ra kb. Szóval sportolni nem nagyon birok. Már régóta küszködök ezzel a problémával de még mindig nem jötem rá mi lehet az oka. Valamimmel lehet baj? Szív, mandulagyulladás vagy szivizom gyulladás?
Valaki segitsen , köszönöm!
2016. febr. 18. 21:34
1/8 A kérdező kommentje:
Ja 14/f
2016. febr. 18. 21:45
2/8 anonim válasza:
Tehát önkielégítesz, és másnap ilyen tüneteid vannak? Ez mindig jellemző? Milyen gyakran csinálod? És tuti emiatt van, csak olyankor vagy ilyen fáradt?
Amúgy érdemes lenne orvoshoz fordulni, mert ez semmiképpen sem normális!
3/8 anonim válasza:
Segítsek? Verjem ki én neked? :)
4/8 A kérdező kommentje:
Mindig maszti után ezek a tünetek jelennek meg. Ezért csak hétvégenként szoktam(habár edzésem is lenne de akkor nemmegyek ilyen állapotba)
2016. febr. 18. 21:58
5/8 anonim válasza:
lezuhan a tesztoszteron szinted,
6/8 A kérdező kommentje:
De akkor sem hathat ki ennyire...
2016. febr. 18. 22:21
7/8 anonim válasza:
el kéne menned ornitológiára vizsgálatra
8/8 anonim válasza:
Én önkielégítés után befeszültem totálisan.
???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!