Elso abortusz, mite szamithatok?
Nehez helyzetben vagyok, fiatal, meg suliba jarok es dolgozom mellette, nem tudom megtartani a gyereket. Volt paromtol van aki egy kocsog, es nem akarom miatta elszurni az uj kapcsolatom, mert talaltam magamnak egy nagyszeru ferfit. Szoval abortuszom lesz. Ma allapitottak meg, hog y7 hetes terhes vagyok, ultrahang, vervetel, vizeletminta megvolt, szerdan megyek vissza konzultaciora az altatosokhiz, csutortokon a csaladszervezeshez. Tudom hogy "az", hogy fog majd zajlani, csak kicsit felek. Egyedul a szuleim, az ocsem, es a gyerek apja tud arrol, hogy allapotos vagyok. Meg a pasim elol is el kell titkolnom es be vagyok parazva. Valaki kicsit felvilagositana jobban aki mar atesett abortuszon?
Ui.: Ez az elso terhessegem.
19/l
Ne felejtsd el, hogy a gyereked nem tehet rola, hogy az apja egy "kocsog". Gondold at mielott tuti belevagsz ebbe a proceduraba. Hiaba nincs teljesen kifejlodve a pocidban a kis embrio, attol meg el. Es gondolkozz el azon, hogy tenyleg nincs e mas lehetoseg, vagy csak a konnyebb utat valasztod?
Amugy pedig egyik fajta vedekezes sem 100%os. Ezert is erdemes olyannal lefekudni akiben megbizol, hiszen sohasem tudhatod mi lesz. Ha meg (akar tudatlanul is) de megfontolatlanul cselekedtel, akkor vallald a kovetkezmenyeket.
szerintem
És a tabletta melléklet tájékoztatóját nem sikerült elolvasni? ugyanis minden fajta fogamzásgátló leírásában szerepel, hogy nem ad 100%os védelmet..
Egyébként nem tudom pontosan mit csinálsz, de 19 évesen ha szülsz csak előnyöd lehet pl főiskolai felvételin is plusz potot kapsz ha van gyereked, arról nem is beszélve, hogy azt hiszem egy évig kapod a gyermekágyi segélyt, ami legalábbb 100 ezer forint, tehát azért nem kevés pénz, és ha esetleg egyedülálló anya lennél a továbbiakban kapsz még egy csomó szociális juttatást, a másik pedig az, hogy szerintem sokkal praktikusabb a te korodban szülni, mert mire 30 éves leszel lassan kijön a gyereked a beteges korból, így nem kell állandóan szabadságot kivenned a munkahelyedről és akkor gyesre menned...
Engem az altatás ért meglepetésként, ugyanis senki nem mondta el, hogy mikor először megébredsz, tök tisztának érzed magad, nyilván szomjas vagy... de nagyon hamar újra bealszol, és úgy ébredsz fel, mint aki cefet másnapos (szédülés, émelygés, hányás).
Jó tanács: ébredés után 1 napig ha a fene fenét eszik is, kizárólag vizet (abból is szénsavmenteset) igyál!
Ja, és vigyél magaddal könyvet, amibe teljesen bele tudsz mélyedni, ki tud kapcsolni.
Ja, még egy jó tanács!!!!!
Én a helyedben törölném a kérdésemet a Gyakorikérdésekről, mert csak szétcseszik a lelkedet a CSAK a magzattal foglalkozó idióták.
Lapozz át rajtuk - javaslom töröltetni a hozzászólásaikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!