Abortusz. Mire számíthatok? Tényleg kigúnyolják az elkábított nőket?
Édes jó istenem. A dolgozók a munkájukat végzik, nem fognak kifigurázni stb.
Amikor sírtam a pálca miatt volt aki vigasztalt, amikor féltem az altatáskor volt aki fogta a kezem.
Meg van a véleményük emberként nyilván az abortuszról, de nem tudhatják hogy miért kell elvetetned, nem is fogják firtatni, és pont emiatt nem fognak megkülönböztetni.
Elítélni nem ők fognak. Ők látnak téged egy este meg egy délelőtt, nekik te egy páciens vagy.
Az egészségügyi dolgozók emberből vannak, vannak normálisabbak és bunkóbbak mindenhol, és biztos, hogy volt már közülük is abortusza párnak, szóval ők biztosan nem ítélik el az embert, de biztosan vannak megrögzött abortuszellenesek. Biztosan vannak olyanok is, akik altatás után megengednek maguknak arcpirító beszólásokat, meg olyanok is, akik jól helyrerakják őket.
És akkor ott a többi, jól informált beteg a kórteremben, akik még megengednek pár jóindulatú megjegyzést.
Kiszolgáltatott helyzet maga a műtéti előkészítés és a műtét is, de a szerencsén múlik, hogy milyen felfogású emberekkel hoz össze a sors.
A dolgozók is emberek, nagyon szituáció- és emberfüggő a dolog, készülj fel, hogy lehet negatív tapasztalatod.
Nekem nem abortuszom volt hanem missed ab, az eljárás ugyanaz, úgy beszéltek velem a műtőben, hogy elsírtam magam.Meg is fogadtam, hogy abba a kórházba be nem teszem a lábam, az is biztos, oda nem megyek szülni.
Tudd, mire számíthatsz, milyen a kórház ahová mész, milyenek az orvosok, hogy ne érjen semmi váratlanul. Lehet, hogy mindenki kedves lesz, de ha bárki is flegma lesz vagy gúnyolódik, ne törődj vele, lépj túl ezen, egy-két nap a kórházban és kész. A negatív tapasztalat is tapasztalat, azt mondják azért történnek a rossz dolgok, hogy tanuljunk belőle, te inkább azon legyél, hogy még egyszer ne kerülj ilyen helyzetbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!