Abortusz. Mire számíthatok? Tényleg kigúnyolják az elkábított nőket?
spargaban vannak az orvosok noverek szulesznok
feleskudtek az elet vedemere es arra kerik oket gyilkoljanak es ehez meg jo fejet is vagjanak.
Ertheto nem mindenki tudja megtenni
megoldas ugy mint kulfoldon abortusz klinika ahol csak ezzel foglalkoznak olyan orvosok akik erre specializalodtak es noverek akik ezt vallatak.
sokszor a beteg kivetiti a sajat buntudatat a korulotte levo emberekre orvosokra noverekre
Ezt azert hogy ne magara haragudjon hanem masra igy konnyebb efogadni azt amit tesz.
Nézd, kérdeztél - válaszoltam. Rosszul tettem.
Nem azért válaszoltam, hogy ilyen hangnembe reagálj.
Sajnálom, de akkor sem lesz más a véleményem, ha százszor ennyire erőszakos vagy is. Az embrió nem ember - embrió. Majd idővel ember lesz, ha megéri. De ameddig embrió, addig embrió. Én így látom.
Ha te másként, a te dolgod. Nekem totál mindegy.
Nem mentegetőzöm, nincs miért. Sosem volt abortuszom, most már nem is lesz. Egyetlen gyereket terveztem, egyszer lettem terhes, egyszer szültem. Tettem érte, de gondolom, szerencsém is volt.
Ha becsúszik egy második, alighanem megtartom, többet a világ minden kincséért sem szültem volna. Örülök, hogy nekem nem volt abortuszom, de úgy gondolom, ha valaki nem akar gyereket, és az mégis becsúszik, inkább vetesse el, minthogy kényszerből szülje meg.
Vén vagyok már, láttam hasonlót ... nem volt jó senkinek.
Az, hogy te segítesz a rászorulóknak, tiszteletreméltó, de nem tudom, mi köze ennek a kérdéshez.
Ha mégsem te voltál, aki megkérdezte, hogy szerintem miért nem ember az embrió, elnézést kérek a kérdezőtől.
Biológia könyvekben ezek szerepelnek:
-Az EMBER embrionális fejlődése.
-Az EMBER embrionális életszakasza.
-A megtermékenyített petesejt (zigóta)kialakulásával kezdetét veszi az EMBER egyedfejlődése.
Szóljál már kérlek a tankönyv íróknak és a tudósoknak, hogy baromságot beszélnek, mert te, velük ellentétben,tudod, hogy az embrió még nem ember és nem kellene ilyen "zagyvaságokkal" tömni a gyerekek fejék. Inkább arra tanítsák meg őket, hogyan zajlik az abortusz, mert az úgy is hasznosabb lesz számukra.
Bocsi az iróniát, de ezzel tudtam szemléltetni a butaságot, amit írtál.
Újra mondom, ne erőszakoskodj, nincs értelme.
Én így látom, te úgy. Nem mindegy neked, hogy én hogy látom?
A tojás is a tyúk fejlődésének egy életszakasza, mégsem tyúk, nemis csirke, csak tojás. Nem tudok csirkepaprikást főzni belőle, csak rántottát.
A megtermékenyített petesejt meg két, egyesült sejt...sosem fogsz megggyőzni arról, hogy az ember...de miért is akarnál?
Én nem mélynyomorról beszélek, hanem szeretetlenségről.
Ha ennyire mindegy, hogy milyen a gyerekkorod, nem is értem, miért súlykolják azt, egyre jobban, hogy szeresd a gyereked, foglalkozz vele minél többet...hiszen felnő úgy is, hogy a szülei látni sem bírják...és boldog ember lesz...szerinted...
na mégegyszer leírom...én nem tartom az életet mindenekfeletti értéknek... én csak a minőségi életet tartom annak...ha nem élhetnék egy bizonyos szinten, nem kívánnék élni....
Nem, nem kell egyetértened velem....csak fogadd el, hogy van, aki így gondolja...
Es ki mond ja meg kinek mit jelent az erdemes elet ???
Senki
Van egy kedves ismerosom egyik keze hianyzik tobol
Ez elet ? Boldog lany kutato egy kezzel ferje van gyereke
Szulei meg akartak olni de keso volt igy orokbe adtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!