Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Védekezéssel is ha teherbe...

Védekezéssel is ha teherbe esek, és a gyereket nem szeretném-elvetetném mikre számíthatok?

Figyelt kérdés

Erre az esetekre mik kellenek, kell komolyabb orvosi indok, tanácskoznom a házi orvosommal?

Azt tudom, hogy szoktak töbszöri látogatást is tenni és elbeszélnek ilyenkor az emberrel, hogy rendesen átgondolta meg hasonlók de mégis ezen felül mik vannak ?

Még eléggé félek+ nem szeretnék semmilyen gyereket!

A válaszokat köszönöm elöre is és a gonosz megnyilvánulásoktól kiméljetek ha lehet :).

2015. máj. 19. 20:08
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
pdavid1997, nyugi, fiúk nem szoktak tehrbe esni. Ha mégis, tartsd meg, te leszel az orvosi csoda.
2015. máj. 19. 20:13
 2/14 A kérdező kommentje:
A barátom oldaláról irtam én a barátnője vagyok.
2015. máj. 19. 20:17
 3/14 anonim ***** válasza:
A házi orvosnak nincs köze hozzá, ellenben a szülőnek Igen, ha nem vagy nagykoru.
2015. máj. 19. 20:26
 4/14 anonim ***** válasza:

Védekezzetek rendesen. Nagy eséllyel el tudod vetetni, ha oda kerülsz. Főleg, ha fiatalkorú vagy. De inkább kerüld el az abortuszt.

Hogyan tvezitek a védekezést? Nőgyógyásznál voltál már?

(1. válaszoló voltam)

2015. máj. 19. 20:33
 5/14 A kérdező kommentje:
Hát fogamzásgátlás az mindig van és olykor gumi is, de ha nem akkor a végén megszakításos módszer.
2015. máj. 19. 22:48
 6/14 anonim ***** válasza:
A fogamzásgátlás alatt mit értesz, amikor nem gumit használtok?
2015. máj. 20. 07:39
 7/14 Kávétejszín ***** válasza:
Teszteltél már pozitívat? Biztosan terhes vagy? Hány éves vagy?
2015. máj. 20. 07:47
 8/14 anonim válasza:
Ha csináltál tesztet és pozitív azonnal nődoki,nehogy késő legyen.. Ő elküld cs.segítéhőz ott 2 alkalommal kell megjelenned azutolsó alkalommal megkapod a 29700 ft-s csekket amit be kell fizetned!A műtét napján felhelyeznek 1 pálcát ami majd kitágít az elég kellemetlen (nekem fájt) majd kb 3-4 óra múlva lesz a műtét onnantól kezdve nem fogsz emlékezni semmire sem!
2015. máj. 20. 08:28
 9/14 anonim ***** válasza:

Arra, hogy nem fogsz emlékezni semmire sem azért ne vegyél mérget. Minden ilyen nyomott hagy az emberben, ha akarja ha nem!!

De kezd egy teszttel, ha az pozitív, akkor lesz aktuális ez a kérdés!

2015. máj. 20. 18:58
 10/14 A kérdező kommentje:
Amugy meg nem vagyok az eszerencsére semmi jeleeeddig és rendesen működik minden ahogy kell nincs eltétés, volr egy proba tesze egy honapja az negatív volt, a védekezé salatt meg azt ertem hogy fogamzásgátló tablettát szedek azot, hogy a párommal együtt vagyok majdnem másfél éve:)
2015. máj. 20. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!