Védekezéssel is ha teherbe esek, és a gyereket nem szeretném-elvetetném mikre számíthatok?
Figyelt kérdés
Erre az esetekre mik kellenek, kell komolyabb orvosi indok, tanácskoznom a házi orvosommal?
Azt tudom, hogy szoktak töbszöri látogatást is tenni és elbeszélnek ilyenkor az emberrel, hogy rendesen átgondolta meg hasonlók de mégis ezen felül mik vannak ?
Még eléggé félek+ nem szeretnék semmilyen gyereket!
A válaszokat köszönöm elöre is és a gonosz megnyilvánulásoktól kiméljetek ha lehet :).
2015. máj. 19. 20:08
11/14 A kérdező kommentje:
Mindenre fel akarok keszülni ne akaor keljen az éltben :)
Biztos, ami biztos ahogy tartják!
Ritkán van az, hogy nem gumival csináljuk. de a véggpontnál már megszAKITÁSOS MODSZER ..
2015. máj. 20. 20:09
12/14 anonim válasza:
Abba ne légy biztos hiszen a váladékból is távoznak gyenge spermák amik nem tuti hogy túlélik az "utat,, nálam túl élték én is azt a megszakításos módszert használtam... És nemrég volt abortuszom! Ha nem szeretnél gyereket válaszatok más módszert.. a fogamzásgátló jó lehet ha pontosan szeded és mindíg. Akkor nem kell megszakítá sem és gumi sem
13/14 A kérdező kommentje:
Tabi szedés mindig van, az az alap ami mindig kell, de félek kicsit igy is hogy mi van ha meg is a kis % ellenére is ....?
2015. máj. 21. 15:37
14/14 A kérdező kommentje:
De majd lehet megbékélek a gondolattal de sok mindentől függ :)
2015. máj. 21. 15:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!