Elso abortusz, mite szamithatok?
Nehez helyzetben vagyok, fiatal, meg suliba jarok es dolgozom mellette, nem tudom megtartani a gyereket. Volt paromtol van aki egy kocsog, es nem akarom miatta elszurni az uj kapcsolatom, mert talaltam magamnak egy nagyszeru ferfit. Szoval abortuszom lesz. Ma allapitottak meg, hog y7 hetes terhes vagyok, ultrahang, vervetel, vizeletminta megvolt, szerdan megyek vissza konzultaciora az altatosokhiz, csutortokon a csaladszervezeshez. Tudom hogy "az", hogy fog majd zajlani, csak kicsit felek. Egyedul a szuleim, az ocsem, es a gyerek apja tud arrol, hogy allapotos vagyok. Meg a pasim elol is el kell titkolnom es be vagyok parazva. Valaki kicsit felvilagositana jobban aki mar atesett abortuszon?
Ui.: Ez az elso terhessegem.
19/l
Első abortusz? Miért többet tervezel?
Köcsög az exed? Annyira mégse lehet az ha lefeküdtél vele és teherbe estél
és az a nagyszerű pasi ott fog hagyni a fenébe ha titkolózol előle. Nekem nem kéne egy hazug.
Amúgy használd a keresőt, naponta legalább három abortuszos kérdés van. Nem nagy művészet.
Szia!
mire számíts? arra, hogy a kapcsolatotokat tönkrecseszed azzal, hogy már az elején titkolózol.
másodszor meg: befekszel, kitágítanak, a magzatot darabokra vágják, egy porszívószerű szerkezettel kiszippantják belőled, majd kidobják.
Meg csak 19 vagyok, honnan kene tudnom, hogy nem hoz meg az elet ilyeneket?
Azta micsoda erkölcsi magaslatokban élsz..basszus téged tényleg nem visel meg hogy kikaparják belőled a magzatodat? Csak így beszélni róla, hogy ja..valszeg, mivel hülye vagyok védekezni, lesz még egy pár..gondolom anyád büszke rád...
kérdező, ha már most is megvisel, utána csak rosszabb lesz!
biztos van rá mód, hogy megtartsd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!