Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Normális ha anyukám nem akar...

Normális ha anyukám nem akar kukát tenni a wc-be?

Figyelt kérdés

Mindig is eléggé tabu téma volt a menstruáció, nem volt kuka a wc-bn soha. Mikor anyának mondtam, azt reagálta, hogy felesleges. Szerintem viszont undorító, hogy a wcpapírba göngyölt véres betétemet/tamponomat a fél lakáson átsétálva a konyhában dobom ki.

Másnál is probléma ez?

2017. febr. 6. 22:17
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
72%
Sosem értettem, hogy hogy lehet olyan a 21. században, hogy tabu a menstruáció. Anyád tán nem menstruál vagy mi? Nálunk sincs kuka a wc- én a nappaliban a kályhába szoktam dobni a wc papírba csomagolt tamponomat.
2017. febr. 7. 15:45
 42/50 TappancsMancs ***** válasza:
2017. febr. 7. 18:03
 43/50 anonim ***** válasza:
100%

Ách, fogd meg akkor apud oldaláról a dolgot.

Meséld el neki, hogy mennyire nem higiénikus úgy ennie, hogy közben a levegőben terjednek el a kis nano részecskék. Szerintem hamar lesz ott kuka a mosdóban.

2017. febr. 7. 18:31
 44/50 anonim ***** válasza:
100%

Én sírva könyörögtem, hogy tegyünk kukát a fürdőbe, veszek én is, de nem. Egy régi babakád van odarakva, amit 10 éve nem használunk,de azt mondja abba öblít ruhákat. Néha a wc-re is alig tudok leülni tőle.

Közöltem vele, hogy ezt már nem lehet így elviselni, erre leordított, hogy minek az nekem, apám mit fog gondolni és hasonlók.

Egy nyitott papírkosár van a konyhába, oda nem vihetem büdösödni, hiába ürítem én minden nap. Ilyeneket nem szabad nyitott szemetesbe dobni, hiába csomagolom be. Ilyenkor télen bedugom a ruhámba és bedobom a kályhába. Nyáron a szobámban gyűjtöm és minden este kiviszem kidobni. A tampont és a betétet titokban tudom kivinni a wc-re cserélni, mert balhé van belőle.

Amikor kisiskolás voltam félévente 2 csomag betéttel kellett kihúznom, sokszor sírtam miatta, hogy nem vesz. Azt mondta neki is elég volt ennyi és minden áron vattát akart rám tukmálni. Azóta diákmunkás és keresztszülőktől karácsonyra kapott pénzből veszem. Amióta megtudta, hogy tampont használok, ribinek tart. Úgy sem engedte megvenni, hogy berakom a kosárba és külön fizetem. Egyszer egy vércseppes bugyi bekerült véletlen a többi ruhával a szennyesbe, apa ordibált velem, hogy anyáddal mosatom a mocskomat. Azóta is minden veszekedés alkalmával előhozza, hogy anya mossa a mocskos bugyogóimat, egy k..rva vagyok. Egyszer fordult elő mégis ekkora ügy volt belőle.

A legnagyobb titokban vagyok kénytelen intézmi az ügyet. Kislányként ez nagy megrázkódtatás volt, de mára beletörődtem. Anyám 57 éves tanárnő, szégyen, hogy ilyen tudatlan emberek dolgoznak az egészségügyben. Teljesen más világban nőttek fel, de ez sem mentség, ahol szégyen volt erről beszélni. Valamit rettentően igénytelenek us, ennek is betudható a dolog. 40 fölött voltak mikor születtem, úgyhogy anyám egy ideje nem menstruál.

Igaz, máig nem tudom ezt feldolgozni és megkepődök, hogy ilyenek dolgoznak az egészségügyben. Tudnék mit mesélni, ha valakit érdekel.

2017. febr. 7. 19:48
 45/50 anonim ***** válasza:
100%

* oktatásban

Nem tudom miért írtam kétszer is egészségügyet xD

2017. febr. 7. 19:51
 46/50 anonim ***** válasza:
51%
Jesszus utolsó, ez nagyon durva...! :(
2017. febr. 7. 19:58
 47/50 anonim ***** válasza:
51%
Jujj, #44, ez nagyon durva... szegény. :(
2017. febr. 7. 20:39
 48/50 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem, hogy ha anyukádnak ez felesleges, akkor nem mind1 neki hogy van-e vagy nincs? Miben zavarja hogy ott van? Vegyél egy picikét és naponta vidd ki.

Nálunk van, abba dobjuk a sminklemosáskor használt vattát, kendőt, fültisztítót, elhasznált borotvát stb nem csak ilyesmit. Apukám is használja, semmi baja nincs vele. A konyhaiba ha 2 zacskóban van csirkecsont is 2 óra múlva gyomorforgatóan büdös, hát még egy betét vagy tampon lenne és az a kuka pl lassabban telik nálunk! A fürdőszobai pici, hamarabb megtelik, visszük is.

Sokkal kellemetlenebb az ottfelejtett becsomagolt szeretetcsomag vagy keresztülvinni minden, jobb esetben még a wc papír is átázik és látszik hogy mi az... Az pedig számomra pocsékolás hogy kb 8 réteg wcpapírba tekerjem emiatt a tampont pl. hogy szállítható legyen.

Régen volt hogy a szobámba külön zacskóba gyűjtöttem (fürdőfelújítás volt), gyorsan leszoktam róla nyáron mert a 2. beletett pár óra után kegyetlen büdös és kinyitogatni hogy beletegyem, visszazárni stb.

2017. febr. 8. 15:32
 49/50 anonim ***** válasza:
51%
Nekünk egy olyan kuka van ami nyitott... Mert milyen hülyeség a fedeles kuka. Pfffff... 14/L
2017. febr. 9. 16:44
 50/50 anonim ***** válasza:
10%
ti mi az istenért mászkáltok a kukához a tamponnal :O nálunk simán leviszi a víz, 20 éve beledobom a vécébe, sose volt gond...
2017. febr. 10. 04:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!