Normális ha anyukám nem akar kukát tenni a wc-be?
Mindig is eléggé tabu téma volt a menstruáció, nem volt kuka a wc-bn soha. Mikor anyának mondtam, azt reagálta, hogy felesleges. Szerintem viszont undorító, hogy a wcpapírba göngyölt véres betétemet/tamponomat a fél lakáson átsétálva a konyhában dobom ki.
Másnál is probléma ez?
Szerintem is tegyél oda egy kis kukát...
Mi ketten vagyunk a párommal és a fürdőszoba a konyhából nyílik, ez nekem belefér. Vendégek sosem jönnek. A te eseted azért más, rokonnál is úgy kell nekikészülni, a csepp konyhában általában épp főznek s nem vagyok szívbajos, de azért mégis, no, jobban szeretem diszkréten megoldani a dolgot. Plusz az ember előbb kidobja, utána visszamegy kezet mosni... OK, hogy papírban van, de akkor is.
Nem értem, hogy a kötözködő(k) mit nem ért(enek)... sokkal normálisabb megoldás egy kiskuka a wc-ben, mint apád/bátyád/esetleg vendégek orra előtt végigvinni a házon a cuccot, és a konyhai szemetesbe dobni. Sőt, aki szerint ez olyan undorító meg bűzölög, szerinte a "konyhában tárolva" kevésbé az? Szerintem nem, sőt...
Nem, kérdező, szerintem egyáltalán nem normális. Én megkérdezném anyukámat a helyedben, hogy mégis ő hogy intézi/intézte akkor a dolgot... ő is végigcipelte a lakáson? Sztem ez halál gáz, de mindegy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!