Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Normális ha anyukám nem akar...

Normális ha anyukám nem akar kukát tenni a wc-be?

Figyelt kérdés

Mindig is eléggé tabu téma volt a menstruáció, nem volt kuka a wc-bn soha. Mikor anyának mondtam, azt reagálta, hogy felesleges. Szerintem viszont undorító, hogy a wcpapírba göngyölt véres betétemet/tamponomat a fél lakáson átsétálva a konyhában dobom ki.

Másnál is probléma ez?

2017. febr. 6. 22:17
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is tegyél oda egy kis kukát...

Mi ketten vagyunk a párommal és a fürdőszoba a konyhából nyílik, ez nekem belefér. Vendégek sosem jönnek. A te eseted azért más, rokonnál is úgy kell nekikészülni, a csepp konyhában általában épp főznek s nem vagyok szívbajos, de azért mégis, no, jobban szeretem diszkréten megoldani a dolgot. Plusz az ember előbb kidobja, utána visszamegy kezet mosni... OK, hogy papírban van, de akkor is.

2017. febr. 6. 22:46
 12/50 A kérdező kommentje:
Ostoba utolsó! Szerintem igenis undorító, hogy ott kell cipelnem a véres betétem ahol más étkezik. A kukát meg nyilván nem apám ürítené. Pff...
2017. febr. 6. 22:46
 13/50 A kérdező kommentje:
Előző, bocsi.
2017. febr. 6. 22:47
 14/50 anonim ***** válasza:
96%
22:43 Semmi baja nem lesz, ha otthagyta a kukában. Van benne kukászsák és fedele is van
2017. febr. 6. 22:48
 15/50 anonim ***** válasza:
95%

Nem értem, hogy a kötözködő(k) mit nem ért(enek)... sokkal normálisabb megoldás egy kiskuka a wc-ben, mint apád/bátyád/esetleg vendégek orra előtt végigvinni a házon a cuccot, és a konyhai szemetesbe dobni. Sőt, aki szerint ez olyan undorító meg bűzölög, szerinte a "konyhában tárolva" kevésbé az? Szerintem nem, sőt...

Nem, kérdező, szerintem egyáltalán nem normális. Én megkérdezném anyukámat a helyedben, hogy mégis ő hogy intézi/intézte akkor a dolgot... ő is végigcipelte a lakáson? Sztem ez halál gáz, de mindegy...

2017. febr. 6. 22:54
 16/50 anonim ***** válasza:
94%
Nálunk is így van, én vettem egy kis kukát a fürdőbe, anya mindig kiviszi hogy nem kell oda kuka. Én se szeretném levinni az emeletről a véres, tampont betétet akármibe is van csomagolva. Nem értem ezt a felfogást, attól hogy esetleg ő már nem menstruál, mi még igen, és higéniai szempontból valóban kedvezőbb a fürdőben egy kis kuka.
2017. febr. 6. 23:02
 17/50 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk otthon nincs kuka a wcben, de mi ezt meg is szoktuk. Nyilván próbáljuk minél diszkrétebben kidobni. Egymás között minket ez nem zavar. Viszont az engem is aggaszt, hogy mit gondolhatnak a vendégek. Ha náluk az a szokás, hogy wcben is van kuka, akkor tuti furcsának tartanak minket.
2017. febr. 6. 23:06
 18/50 anonim ***** válasza:
0%
Mert szerinted apád nem tudná miért van ott a kuka ? Észlény.
2017. febr. 6. 23:11
 19/50 anonim ***** válasza:
55%
Nálunk sincs a vécében, kidobjuk a konyhában és kész. Nyilván nem a betétet lobogtatva vonulok a szemetesig, senki nem látja, mi az, amit kidobok.
2017. febr. 6. 23:13
 20/50 anonim ***** válasza:
93%
#18 Kit érdekel, hogy az apja tudja-e? xD Nyilván igen... és? Akkor is normálisabb megoldás, mint végigvinni a lakáson. Ennyi...!
2017. febr. 6. 23:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!