Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Normális ha anyukám nem akar...

Normális ha anyukám nem akar kukát tenni a wc-be?

Figyelt kérdés

Mindig is eléggé tabu téma volt a menstruáció, nem volt kuka a wc-bn soha. Mikor anyának mondtam, azt reagálta, hogy felesleges. Szerintem viszont undorító, hogy a wcpapírba göngyölt véres betétemet/tamponomat a fél lakáson átsétálva a konyhában dobom ki.

Másnál is probléma ez?

2017. febr. 6. 22:17
1 2 3 4 5
 21/50 A kérdező kommentje:

44%-os, szerintem neked súlyos szövegértési problémáid vannak.

A többieknek köszönöm a válaszokat.

2017. febr. 6. 23:40
 22/50 anonim ***** válasza:
100%

Figyu, nálunk ugyanez van.

Anyukám 40 évesen szült mindig is tabu volt ez. A betétet és a tampont is magambak kell vennem mindig.

2017. febr. 6. 23:42
 23/50 anonim ***** válasza:
100%
Azta mindenit azt hittem, hogy nem lesz ilyen megoszto s kerdes. Nalunk is van kuka es mi is mindent oda dobalunk be (haj ami furdeskor osszegyulik, fogselyem, fulpiszkalo sot (nem magyarorszagon elunk), a kakis papirt is -sajna nem megy le a csovon-. Es amikor megtelik mikor hogy uritjuk. Szerintem ez a legegyszerubb megoldas.
2017. febr. 6. 23:49
 24/50 anonim ***** válasza:
72%

Hát,le leszek pontozva.De! Én sem dobok tampont, betétet a Wc-ben lévő kukába,

mégpedig azért mert a konykai kukát minden nap kiürítjük, levisszük. A Wc-ben lévőt viszont nem.

Ugyanezért nem engedem a gyerekeimnek, hogy a szobában lévő papírkosárba banánhéjat vagy almacsutkát dobjanak.

Persze ha vendég jön talál a fürdőben és a Wc-ben is fedeles kukát ha szüksége van rá.

Nyilván ez vendégként kellemetlen.

2017. febr. 6. 23:52
 25/50 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk mindig volt, már nekem nincs rá szükségem, de ha a gyerekek, unokák jönnek, utána mindig megnézem, kell-e üríteni. Nálunk a wc a folyosóról nyílik, mikor viszem ki a szemetet, akkor ürítem a kiskukát is. Így nem is kerül a konyhai szemetesbe.
2017. febr. 6. 23:54
 26/50 anonim ***** válasza:
33%

23-as A

kakis papírt??? Hogy,hogy nem megy le a csövön? A szar lemegy,de a papír már nem? Ez egy kicsit magas nekem...

2017. febr. 6. 23:58
 27/50 TappancsMancs ***** válasza:
100%

Mondhatnád neki, hogy legalább a vendégek miatt kulturáltabb lenne egy kis 5 l-es intim szemetes. Olyan ez mint nálunk a légfrissítő, én sosem használom csak ha vendégek vannak. Abból is egy jó féle van nem az a büdös. Amúgy szinte bárhol lehet kapni - vajon miért. Még ilyen is van:

[link]

2017. febr. 7. 00:00
 28/50 anonim ***** válasza:
100%

26-os

Sajnos neha a kaki is csak 2x es huzassal megy le. Ugyhogy semmi papirt nem teszunk a wc-be mert akkor bombazni kene mindent. Gyujtjuk kulon ilyen kicsi kukaba a papirt. Megszokhato es amugy ablak is mindig nyitva van a wc-n ejjel nappal telen-nyaron szag nincs. Semmi.

2017. febr. 7. 00:05
 29/50 anonim ***** válasza:
32%
Szerintem az nem normális, hogy te ezt ennyire tabu témaként kezeled. Az élet természetes része, és senkit nem érdekel ha ezt nem direkt produkálva hajtod ki.
2017. febr. 7. 01:17
 30/50 anonim ***** válasza:
23%
Akkor nem kell kivinni a konyhába, hagyd ott a wc mellett a földön, majd anyukád kiviszi, ha ennyi esze van...
2017. febr. 7. 04:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!