Normális ha anyukám nem akar kukát tenni a wc-be?
Mindig is eléggé tabu téma volt a menstruáció, nem volt kuka a wc-bn soha. Mikor anyának mondtam, azt reagálta, hogy felesleges. Szerintem viszont undorító, hogy a wcpapírba göngyölt véres betétemet/tamponomat a fél lakáson átsétálva a konyhában dobom ki.
Másnál is probléma ez?
44%-os, szerintem neked súlyos szövegértési problémáid vannak.
A többieknek köszönöm a válaszokat.
Figyu, nálunk ugyanez van.
Anyukám 40 évesen szült mindig is tabu volt ez. A betétet és a tampont is magambak kell vennem mindig.
Hát,le leszek pontozva.De! Én sem dobok tampont, betétet a Wc-ben lévő kukába,
mégpedig azért mert a konykai kukát minden nap kiürítjük, levisszük. A Wc-ben lévőt viszont nem.
Ugyanezért nem engedem a gyerekeimnek, hogy a szobában lévő papírkosárba banánhéjat vagy almacsutkát dobjanak.
Persze ha vendég jön talál a fürdőben és a Wc-ben is fedeles kukát ha szüksége van rá.
Nyilván ez vendégként kellemetlen.
23-as A
kakis papírt??? Hogy,hogy nem megy le a csövön? A szar lemegy,de a papír már nem? Ez egy kicsit magas nekem...
Mondhatnád neki, hogy legalább a vendégek miatt kulturáltabb lenne egy kis 5 l-es intim szemetes. Olyan ez mint nálunk a légfrissítő, én sosem használom csak ha vendégek vannak. Abból is egy jó féle van nem az a büdös. Amúgy szinte bárhol lehet kapni - vajon miért. Még ilyen is van:
26-os
Sajnos neha a kaki is csak 2x es huzassal megy le. Ugyhogy semmi papirt nem teszunk a wc-be mert akkor bombazni kene mindent. Gyujtjuk kulon ilyen kicsi kukaba a papirt. Megszokhato es amugy ablak is mindig nyitva van a wc-n ejjel nappal telen-nyaron szag nincs. Semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!