Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Normális ha anyukám nem akar...

Normális ha anyukám nem akar kukát tenni a wc-be?

Figyelt kérdés

Mindig is eléggé tabu téma volt a menstruáció, nem volt kuka a wc-bn soha. Mikor anyának mondtam, azt reagálta, hogy felesleges. Szerintem viszont undorító, hogy a wcpapírba göngyölt véres betétemet/tamponomat a fél lakáson átsétálva a konyhában dobom ki.

Másnál is probléma ez?

2017. febr. 6. 22:17
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
39%
Nekem sincs kiskukám mert kitudom dobni a nagyszemetesbe is szépen összegönyölve betét zacsiába és mivel elfér kezembe kitudom dobni ugy hogy senki ne lása de családom észre sem veszi anyukámnál sem volt soha ilyen kiskukás dolog nem létt szükséglett és senki nem azt nézi ki mit dob a szemetesbe nálunk se anyukámnál .
2017. febr. 7. 06:32
 32/50 anonim ***** válasza:
88%

Hány éves vagy? Simán veszel egy kiskukát, 1-2 ezer forint és kész. Probléma megoldva.

Amúgy nálunk nincs, simán végigsétálok kézben a cuccossal a kukáig. Az itt alvó barátnők szintén. Apám és fiútesóm nem lesi árgus szemekkel, hogy na, melyik nő menstruál...

2017. febr. 7. 07:01
 33/50 anonim ***** válasza:
88%
Nekünk sincs a wb-en kis kuka, de a saját szobám közvetlenül a wc mellett van, így ha olyan helyzet, akkor a szobámban lévő kukába dobom a kis csomagokat. Ha ez nem így lenne, biztos, hogy vettem volna már egy kukát a wc-be, mert természetes vagy sem, engem is zavarna, ha mindenki szeme láttára kellene a használt intim cuccaimat a kukába dobni. Egyszerűen nem tartozik másra hogy mikor menstruálok és kész! A higiéniáról meg annyit, hogy nyilván ha tudom hogy olyan jellegű szemét van a kukában, akkor kiürítem, nem várom meg, hogy belerohadjon...
2017. febr. 7. 10:14
 34/50 anonim válasza:
87%
Mi lehet abban a furcsa mások számára, hogy a wc-ben van kuka. Az iskolákban, az éttermekben, a bevásárlóközpontokban, az orvosnál, a kulturális intézményeben, meg szerintem minden nyilvános helyen van. Ne haragudj, de Nekem az a furcsa, ha a wc-ben nincs kuka! Mi lenne, ha az ebédlőbe kellene vinniük a suliban a tampont a gyerekeknek vagy a munkahelyen a dolgozóknak? Ha nem akar anyukád a wc-be kukát, akkor sem a konyhában van a helye az efféle dolognak.
2017. febr. 7. 10:35
 35/50 anonim ***** válasza:
27%

Azért ne hasonlítsunk egy közintézményt egy otthonhoz. Utóbbinak pont azért neve az, hogy otthon, mert ott lehetek szöszmösz mackóban, finghatok ha jólesik, ráülhetek a vécédeszkára, és persze kivihetem a kukába a becsomagolt betétet kommandózás nélkül.

2017. febr. 7. 10:43
 36/50 anonim válasza:
100%

Egyszerű,ha anyukád nem akkor te vegyél egyet.

Ha te üríted biztos nem lesz vele baja.Amúgy nem csak tampont/betétet lehet bele dobni, hanem ha pl wc papír gurigát, amiről elfogy a papír...stb.

2017. febr. 7. 11:34
 37/50 anonim válasza:
56%
Ilyen anyákat..
2017. febr. 7. 13:33
 38/50 anonim ***** válasza:
85%
Biztos én nőttem föl ufók között, de nálunk egy csomó helyen van kuka. A konyhában, a wc-ben, a fürdőszobában, a hálószobában is. Persze, lehet azt csinálni, hogy mindig minden apró szarsággal átvándorlunk a fél lakáson az egyetlen kukáig, de nem sokkal egyszerűbb és kényelmesebb, ha mindig van kéznél? Ráadásul egy vacak kis kuka nem olyan iszonyatosan drága, hogy csődbe vinné a családot.
2017. febr. 7. 13:50
 39/50 anonim ***** válasza:
76%

Hihetetlen néhány válasz.A menstruációt miért kéne titkolni,rejtegetni a család férfi tagjai előtt?Azokra gondolok,akik azért ellenzik a kukát,mert hogy a férfiak mit szólnak majd.. Hát istenem, örüljenek neki,hogy nekik nem kell ilyennel bajlódni.De a több milliárd nőnél viszont havonta jön a mikulás és igenis valahova ki kell dobni a tampont betétet.

Szerintem is úgy a logikus,ha a wc mellett van egy kis kuka és abba bele lehet dobni. Ha az egész házon át kell cipelni, utána meg vissza menni kezet mosni,az teljesen logikátlan szerintem.

Nekem az is fura,amikor egy iskolában, bevásárlóközpontban vagy munkahelyen nincsen minden wc-ben külön kuka.. Jártam már így,hogy elmentem tampont cserélni és közben vettem észre,hogy nincs a wc-ben kuka..Hova tegyem akkor bmeg? Egy női mosdóban nem is értem hogy nem gondolnak erre.

Ugyanígy ha egy házban nők is élnek,akkor miért ne lehetne kuka a wc mellett közvetlenül?

Nyilván ha valakinek megvan,akkor célszerű olyankor akár napi szinten kiborogatni a kukát,hogy ne büdösödjön ott bent.

De a hónap többi részében ha csak zsepit,vattát,fültisztítót vagy ilyeneket dobálunk bele,akkor nem kell feltétlenül naponta üríteni.

Kérdező: szerintem vegyél egy kisebb kukát százasboltból vagy lakberendezési boltból és tedd be a wc-be.Ha te üríted,akkor nem hiszem,hogy lesz egy szava is anyukádnak.

De nyugodtan elmondhatod neki,ha kérdezi,hogy neked kellemetlen átvinni az egész házon a használt betétedet/tamponodat.

Vendégségben amúgy,ha nincsen kuka,akkor úgy szoktam ,hogy egy üres wc papír guriga belsejébe rakom a használt dolgot és azzal megyek a nagy szemeteshez.Így útközben ha lát valaki,nem annyira kellemetlen.

2017. febr. 7. 15:28
 40/50 anonim ***** válasza:
66%
Vegyel egy kiskukat,de aztan ne felejtsd el kiuriteni se...mert ha anyukadra var ez is,nemgog orulni neki...
2017. febr. 7. 15:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!