Nőgyógyásztól és asszisztensétől való kisebbségi érzet, szorongás?
Én is sokszor elfelejtettem mit akartam, így már kis jegyzetkönyvvel megyek, doki konkrétan díjazta! Pedig tb-s, de ő többet foglalkozott velem mint a magán akinél fél vagyont hagytam a semmiért.
Ha segít akkor igyál meg előtte egy citromfűteát! Segít megnyugodni és ha felírod akkor azt követed.
Igazán nincs mit, remélem tudtam segíteni! :) A tea egyéb stresszes időszakokban is jó, természetes és még finom is, álmosíthat ugyan, a vezetés kerülendő után, de ennyi.
Nálam sajnos ennél rosszabb volt a fogorvos, pánikrohamom volt, pár alkalom kellett nyugtatóval mire enyhült (korábbi másik orvostól hozott rossz tapasztalatok..) és mára már nem izgulok ha megyek! Hozzá is úgy megyek hogy felírom amit meg akarok kérdezni, hogy véletlenül se maradjon ki semmi: :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!