Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Depresszió betegség vagy...

Depresszió betegség vagy rossz életmód?

Figyelt kérdés
Nagyon érdekes számomra már 2-3 éve tapasztalom hogy ha valami fontosat vagy cikis kérdést tesznek fel akkor kipirosodók számomra nagyon zavaró. Az érdekesség az hogy sokszor olyan érzésem is nem csak ilyen helyzetekben hanem mikor mondjuk rakom a fát otthon és tele van a tököm vele vagy valami nem akar nagyon sikerülni . Olyan érzésem van mint amikor leveszel egy nem tudom milyen pulcsit és a töltések miatt ilyen kisülést érzel pár másodpercig pontokban. Zavarni zavarnak ezek a dolgok , De ha NAGY bajok lennének inkább tudjak róla. Ez az érzés nevezzem kisülések" Ezzel a kifejezéssel lehet hülyeséget írok de remélem érthető . Főleg a fejtetőmön mintha a hajam miatt lenne , és a hátamon. Pár másodpercig tart. kb naponta 1* van de van amikor többször valamikor nincs is.Ha tudnátok mind a kettőre megoldást találni nagyon megköszönném. Élni is tudnék vele mert annyira nem zavar. De jobb lenne megoldani. Köszönöm előre is. Remélem érthető volt minden :)

2013. nov. 8. 13:30
 1/4 anonim ***** válasza:
Fizikailag érzed azt, vagy olyan érzést vált ki, mint ha töltést éreznél? Nem értem, ne haragudj. :)
2013. nov. 8. 13:34
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem tudom pontosan megmondani , de inkább csak mintha érezném . Bár ha mind kettőre lenne ötleted leírhatnád :) megköszönném
2013. nov. 8. 20:40
 3/4 anonim ***** válasza:

nem értem, mi köze a depresszióhoz?

ez inkább magas vérnyomás ...

2013. nov. 10. 21:21
 4/4 A kérdező kommentje:
Tudtommal nincs magas vérnyomásom . Az lehet hogy ha valami vagy valaki zavarba hoz esetleg valami olyat csinálok hogy kezd felbaszni . Akkor egy ideig felmegy a vérnyomásom ? Így értetted ?
2013. nov. 13. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!