Van itt olyan aki pánik beteg és mellé állandó szorongás érzete van, továbbá állandó nyaki gombóc érzet, feszülő nyak érzet?
Figyelt kérdés
Nektek mióta tart ? mit tesztek ellene ? jártatok már szakembernél ?
Légyszi mindent írjatok le amit csak tudtok !
Köszönöm!!!
2016. márc. 2. 12:08
1/7 anonim válasza:
Üdv! Hogyne lenne! Nálam 10 éve tart, eddíg ne várj! Kezelésként antidepresszánsok. Voltam szakembernél, ez volt az első, majd természetgyógyászat, stb... Egyik sem segített! A tüneteket ugyan enyhítette, de ez nem a betegség okát szüntette meg. A betegséged valódi okát szerencsés esetben önmagadban fogod megtalálni, illetve azt, hogy hogyan kezeld!
2/7 anonim válasza:
Ezek a pánikbetegség tünetei. Szakorvos foglalkozik vele. Nem értem, miért várod meg, amig elhatalmasodik rajtad? Meg az sem igaz, hogy nem gyógyítható. Csak el kell kezdeni.
3/7 A kérdező kommentje:
nem várok vele míg elhatalmasodik, csak kíváncsi vagyok mások hogy élik ezt meg ...tudnnak-e valami jó tanácsot adni ...
2016. márc. 2. 16:01
4/7 anonim válasza:
doki,gyógyszer és környezetváltozás segített
azóta hogy vagy?
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a kérdésed!!
azóta szinte teljesen jól vagyok,gyógyszer nélkül sikerült helyre jönnöm..hosszú út vezetett idáig,de fejben sikerült helyre tennem ezeket a rohamokat..már nincs hatalmuk felettem..
Te hogy vagy? Hasonló gondokkal küzdesz esetleg?
2017. febr. 24. 19:02
6/7 anonim válasza:
Hasonló gondjaim voltak, de már én is jobban vagyok. :)
7/7 anonim válasza:
Jelenleg én is ezzel küzdök. Érdekelne hogyan sikerült meggyógyulnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!