PCOS. Szorongás?
PCOS-es vagyok. Bulímmiában szenvedtem 2 évig, 1 év szünettel, majd visszaestem. Depressziós voltam, "meggyógyultam", de most rettenetesen szorongok minden miatt. A betegségem miatt, nem tudok lefogyni annyit mennyit szeretnék, orvos is látott már, nincs mit tenni, de én lassan beleőrülök abba, hogy utálom azt, ahogy kinézek. Mi tévő legyek?
21/N
És az orvosod mit mond, miért nem fogysz? Mennyit mozogsz? És mennyit ehetsz? Ezt pontosan tartod? Grammra?
Nekem sem teljesen tiszta, semmi túlsúlyom, tartom a diétát és a múlt héten egy 175-ös inzulin eredményt produkáltam. Kíváncsi leszek mit szól rá.
Inofolic nekem sokat segített, kb 3 hónapig ittam 2 tasakkal mire rendezte a menstruációm. Az inzulin-érzékenységet is javítja, vény nélkül megveheted gyógyszertárban. A fogyás sajnos csak diétával és mozgással elérhető, de fő a diéta, keveset kell enni.
IR-diétázz, sok zöldség, kevés szénhidrát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!