Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Muszáj elmenni nőgyógyászhoz...

Muszáj elmenni nőgyógyászhoz 20 év felett, ha nem élek nemi életet?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 23. 19:42
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:

20:25 kedves válaszolónak

Köszönöm a pocskondiázásod, de nem egy éve dolgozok szülésznőként (már írtam, hogy én is eü-s vagyok, van egy csecsemő és gyermekápolói végzettségem is). Tökéletesen tisztában vagyok a méhnyakrák fogalmával, nekem nem kell róla felvilágosítás. Köszönöm.

2010. ápr. 23. 20:30
 32/57 anonim ***** válasza:
49%

Enyhén fogalmaztál?

Hát tudod, kár volt beléd minden szó.

érdekel is engem mi lesz veled....

2: szülésznő létedre, nem hogy megmondanád miért fontos a szűrés, hanem még le is beszéled.

Beszélgessetek csak tovább...

2010. ápr. 23. 20:42
 33/57 anonim ***** válasza:
68%
Akár félsz akár nem el kell menned mert ez természetes dolog és meg kell szokni, és egy jó orvost találni mert ne akkor tedd meg mindezt amikor tényleg szükséged lesz arra hogy elmenj. Egy nőnógyász és a betege között fontos bizalmi kapcsolat kell hogy létrejöjjön. Egy olyan bizalom akire később majd ha gyereket szülsz rábizod a te és a gyereked életét, mert sohasem lehet tudni, de előfordulhat hogy az orvoson fog múlni sokminden. Szerintem ne gondolkozz, bármi is történt meg veled a múltban, ez a dolog nem arról szól és nem is szabad arról szólni. Ez a te egészségedről szól, nem csak jelen pillanatban hanem hosszútávon. És igenis számit a kor. Mert ebben a korban már nagyon alkalmazkodni ahhoz amit még életedben nem éltél át. Hidd el hogy azért félsz csak ennyire mert fogalmad sincs hogy mi történik ott. Neked ezt már régen tudnod kéne. És szerintem minél később mész nőgyógyászhoz annál nehezebb lesz. És hangsúlyozom ismét, hogy amikor igazán szükséged lesz egy nőgyógyászra, akkor leszel a butaságod miatt a legnagyobb pácban. Én 13 éves korom óta járok nőgyógyászhoz, és még szűz voltam akkor. Most 25 évesen találtam meg a megfelelő orvost. És ha tudnád hogy addig hánynál jártam már... Nem viccből mondom tényleg jobb ha minél előbb elmész.
2010. ápr. 23. 20:50
 34/57 A kérdező kommentje:
Tényleg nem tudom mivel érdemeltem ki, hogy lehordjatok mindennek. Nem tehetek róla, hogy pocsék életem volt és emiatt nagyon félek valamitől. Tényleg nagyon elítélendő ám ha valaki nem tökéletes. :(
2010. ápr. 23. 20:50
 35/57 anonim ***** válasza:
100%
hagyjátok már szegényt békén...nem mellesleg nem fog neki a doki rákszűrést csinálni, amíg szűz voltam, nekem se csinált, pedig elmúltam már 20 bőven :D ...amúgy meg HPV fertőzése se lehet ugye, ha szűz, az meg a főmumus méhnyakrák ügyben...én spec, mint írtam, elmennék a helyében HPV oltásról érdeklődni...
2010. ápr. 23. 20:53
 36/57 A kérdező kommentje:
Köszi, végre tud valaki normálisan írni. Nemhiszem, hogy amíg feldolgozom az esetet, addig el fogok menni.( Már ha fel tudom dolgozni egyáltalán, mert nagyon kétlem. Még az is borzasztóan felzaklatott, hogy csak megemlítettem.)
2010. ápr. 23. 20:56
 37/57 anonim ***** válasza:
49%
nem tudom, pontosan mi volt a szituáció, de egy pszichológus tud segíteni a feldolgozásában ....
2010. ápr. 23. 21:02
 38/57 anonim ***** válasza:
100%
esetleg egy női orvoshoz elmehetnél, látogatni, nem fog kidobni, akkor se, ha csak tanácsot kérsz tőle, ha nem szimpatikus, nem mész hozzá többet, keresel mást
2010. ápr. 23. 21:04
 39/57 A kérdező kommentje:
4 évek járok pszihológushoz, pszihiáterhez, egyik a másik után, gyógyszeres kezelések stb. Nem ér semmit.
2010. ápr. 23. 21:05
 40/57 A kérdező kommentje:
Bár konkrétan az esetről eddig egyikkel se mertem beszélni, csak említőlegesen. Nem is erőltették, látva hogy milyen reagciót vált ki.
2010. ápr. 23. 21:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!