Muszáj elmenni nőgyógyászhoz 20 év felett, ha nem élek nemi életet?
Akár hiszitek akár nem, a TV egy hangyányit túloz. Nem kéne ennyire túlspilázni a dolgot. Nőknél a végbél/béldaganatok állnak a legelső helyen a listán és a leges legritkábban a méhnyakrák fordul elő. Persze nem azt mondom, hogy nem fontos a szűrése, de egy szűz lánynál nem életbe vágó. Ennyi erővel minden 10-14 évest is (vagy még fiatalabbakat) évente el kéne ráncigálni, mert ugyanakkora eséllyel betegednek meg méhnyakrákkal.
Nem az élet kor számít.
Szóval jobb lenne ha ésszel érvelnétek és nem a Maunika sóból hallottak után...
én itt be is fejeztem... szaladgálnak a 20 éves csajok, és most belegondolok hogy hány ilyen gondolkodású lehet köztük, akinek ha lehetne, hogy fájjon, a tudatlanság fájna a legjobban.
Komolyan lesokkolódtam...rajtad is kérdező, meg ezeknek a válaszokon is...pedig láttam már ezt azt kórházban.
Ha akarod mesélek neked a tényleg fájdalmas vizsgálatokról...csak sajnos úgy érzem, attól még nem lenne eszed, ha eddig sem volt.
Kedves okos válaszoló, nem a Maunika sóból szürök, de látom te igen. 9 éve dolgozom kórházban.
De te biztosan jobban tudod, többet láttál.
Add alá a lovat, hátha tényleg nem megy el.
Üsd be google-ba méhnyakrák fogalmát és tanulj....
Na persze, és fantáziálni is szeretsz...
hagyjuk már tényleg, mert itt továbbmegyünk és kiderül milyen hánytatott sorsod volt és minden rossz megtörtént veled, ami egészségügy terén megtörténhet, és az életben...
idióta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!