Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Muszáj elmenni nőgyógyászhoz...

Muszáj elmenni nőgyógyászhoz 20 év felett, ha nem élek nemi életet?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 23. 19:42
1 2 3 4 5 6
 1/57 anonim ***** válasza:
47%
hát azért nem ártana.
2010. ápr. 23. 19:44
 2/57 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem nem! Én se mentem el.
2010. ápr. 23. 19:44
 3/57 anonim ***** válasza:
76%
Csak ha valami gondod van...
2010. ápr. 23. 19:45
 4/57 anonim ***** válasza:
85%
Csak akkor kell ha nemi életet élsz vagy valamilyen panaszod van, egyébként fölösleges. Az életkor nem indok egy orvos felkeresésére.
2010. ápr. 23. 19:47
 5/57 anonim ***** válasza:
100%
Fogorvoshoz is csak akkor mentek ezek szerint, ha fáj a fogatok? Szűrővizsgálat, mond valamit?
2010. ápr. 23. 19:48
 6/57 anonim ***** válasza:
31%
És mit szűr? Elszuvasodik a méhe vagy micsoda? A nőgyógyászat azért kicsit másabb mint a fogászat...
2010. ápr. 23. 19:51
 7/57 anonim ***** válasza:
Van aki akkor se
2010. ápr. 23. 19:56
 8/57 anonim ***** válasza:
ha már nem vagy szűz, menj el...akkor is, ha szűz vagy, ez esetben érdeklődj a hpv oltásról ;)
2010. ápr. 23. 19:57
 9/57 anonim ***** válasza:
50%
basszus, tudatlanok! a méhnyakrák szűrés az idegen fogalom nektek, mi? ha nem vagy szűz, járnod kell szűrővizsgálatra, vagy megszívhatod.
2010. ápr. 23. 20:06
 10/57 anonim ***** válasza:
34%

Én nem tudom itt némelyik "nő", milyen felfogásban él.

Sajnos sem a méhnyakrák, sem a tüdőrák, sem a mellrák sőt semmilyen ráktípus nem nézi, hogy valaki él e nemi életet, vagy dohányzott-e az illető vagy akármi bármi.

Igen olyan 18 év táján már igenis illik elmenni nőgyógyászhoz, még ha panaszmentes is vagy, egy rákszűrés erejéig.

Mint ahogy attól még, mert valaki nem dohányzik, szintén illik elmenni tüdőszűrésre.

Kórházban dolgozom, és ehhez még szakdolgozónak sem kell lenni, hogy lássátok a környezetetekben, vagy nyílván olvastok ilyesmiről, hányan lesznek tüdőrákosok hogy sosem dohányoztak, vagy netán áttétes méhnyakrák viszi el a nőket.

Persze mindenkinek saját felelőssége, mit tesz az életével, én személy szerint igénytelenségnek tartom, ha egy nő egy évben nem mutatja meg magát egy nőorvosnak.

Egy fiatal nőnek pedig nem ilyen tanácsokat kellene adnotok.

És ez nem neked szólt kérdező, de mint fiatal nő(28 ), kiakadok ezen a válaszokon.

Ettől függetlenül te döntöd el hogyan teszel.

2010. ápr. 23. 20:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!