Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Muszáj elmenni nőgyógyászhoz...

Muszáj elmenni nőgyógyászhoz 20 év felett, ha nem élek nemi életet?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 23. 19:42
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:
66%
Nem artana. Olvastam, hogy peldaul a rakszurest evente egyszer el kell vegezni.
2010. ápr. 23. 20:08
 12/57 anonim ***** válasza:
75%
Mit szűrnek? Pl. rákot ilyesmit. Nem kell ahhoz nemi élet. Meg aztán nem árt azért ha látja orvos hogy minden rendben van e. Meg aztán jobb ha tudod hogy mi a menete egy ilyen vizsgálatnak mert később még kellemetlenebb lesz. Nem árt ha megbarátkozol az orvossal is, mert pl. ha valami gondod van nem mindegy hogy kit keresel és milyen bizalommal.
 13/57 anonim ***** válasza:
49%

atyauristen, tejóég, milyen válaszok.

ilyen egy tudatlan bandát....

szűrővizsgáltnak a fogalmáról nem hallottatok.

Össze kéne titeket szedni egy szigetre és egymás közé zárni.

A nők szégyenei vagytok.

14/57 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Ha van lehetőség a nőgyógyász úgymond kikerülésére, akkor inkább nem megyek el, rákszűrés ide vagy oda.

Lehet hogy igénytelenség, de végtelenül undorodok tőle, még maga a szituáció gondolatától is rosszul vagyok.

2010. ápr. 23. 20:11
 15/57 anonim ***** válasza:
100%

Proktológiára se jár az ember minden nap, pedig ott is van mit szűrni rendesen. Sokkal több is a daganatos megbetegedés, mint amivel a nőgyógyászok valaha is találkoznak. Megnézném hányan mentek el minden évben. Szerintem egyikőtök sem.

Szóval ilyen szempontból elég béna az érvelésetek.

Egy eü-s.

2010. ápr. 23. 20:14
 16/57 anonim ***** válasza:
32%

Hát még attól milyen rosszul lennél, mikor neadjisten méhnyakrákod lenne, áttételeződne, kipakolnának, majd eljárnál kemoterápiára, és végül mindenhova szétszóródna, csövek lógnának ki belőled és végtelen szenvedésben halnál meg.

És ez nem ismer kort. Egy barátnőm így halt meg, 26 éves volt.

Olvasni nuku, vagy tévében, hogy milyen gyakori ez a nőknél? Te meg leszarod? akkor mi a francnak tetted fel a kérdést. Ja és TV2-n most megy egy méhnyakrákos nő története, milyen érdekes a világ.

Hát undorodj csak.

2010. ápr. 23. 20:15
 17/57 anonim ***** válasza:
32%
Kedves kérdező! Ez pont azért van mert túl későn fontolgatod a nőgyógyász fogalmát. Már rég hozzászoktál volna ez teljesen természetes dolog hogy egy nő elmegy egy nőgyógyászhoz. Szerintem kezdd el, mert ha elkezdesz nemi életet élni vagy netán terhes leszel mindenképpen menned kell és elég gáz lesz akkor elkezdeni szokni a gondoloatot.
2010. ápr. 23. 20:15
 18/57 anonim ***** válasza:
24%

Én az ilyen tudatlan állatoknak felajánlanám, dolgozzanak 2 hetet egészségügyben, azt hiszem összeszorulna mindenük és ilyesmin nem gondolkodnának.

Még hogy undorodik.....atyaég, milyen emberek.

Szintén eü-s

2010. ápr. 23. 20:16
 19/57 A kérdező kommentje:

Nagyon kedves tőled, igenis undorodom tőle, nem tehetek róla. Ha lehetne választani mitől félek legjobban a világon, akor az a nőgyógyász.

Kíváncsi vagyok mit szólna az orvos, ha valaki végigsírná a vizsgálatot. Nem elég hogy nekem milyen, de még meg is szégyenülnék.

2010. ápr. 23. 20:17
 20/57 anonim ***** válasza:
32%

Nagyobb szégyen lenne ha elmondanád neki hogyan gondolkodsz erről, főleg egy orvosnak.

Hogy a büdös fenébe nem tudod 20 év felett hogyan zajlik egy vizsgálat, és hogy lehet hogy félsz tőle? mert ha még 16 éves kislány lennél....

Már neharagudj de erősen gyanítom nem vagy már szűz.

és mellékesen a tapasztalanoknak, nem fáj a nőgyógyászati vizsgálat, minimálisan kellemetlen.

Ugyan mondd már el, mitől sírnád végig a vizsgálatot?

és te sosem ültél le anyuddal vagy akárkivel ilyesmiről beszélni, hogy ne félj tőle? vagy egyáltalán tudod mit csinálnak ott? Már bocs, de ha szexelni van eszed.....

2010. ápr. 23. 20:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!