Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » ELééééég! Egy elég kínos...

ELééééég! Egy elég kínos problémám van! Mitől lehet ez? Talán bajom van?

Figyelt kérdés
Ez már abszurd. 16 éves lány vagyok. Mindenki egy tip-top lánynak tart. Ápoltnak, igényesnek. De senki sem tudja mi van a háttérben. Már nagyon régóta, egész kislány korom óta szenvedek a vizelettartással. Nincs olyan hét, hogy ne pisilnék be legalább egyszer, ha nagyon nevetek. Az iskolában sokat nevetünk és egész egyszerűen állandóan bepisilek. Nem tehetek róla, nem bírom tartani. Sokszor van, hogy ülünk, nevetek, tartom tartom. De amint felállok, nem bírom visszafogni, csak csurog. Akármit teszek:( Soha senkinek nem mondtam el. Nagyon kínosnak tartom. Mit tegyek?:( Kérlek szépen titeket, hogy értelmes választ adjatok, amivel megyek valamire. Ez sokáig nem mehet így. Amikor megtörténik ez a baleset, azt elfelejtettem mondani, h sokszor, ha az iskolában történik, egész nap pisis nadrágban, bugyiban járok. Takargatom magam, fel sem állok, hogy ne látszódjon a hatalmas folt a fenekemen. :S A segítőkész válaszokat előre is köszönöm!
2010. ápr. 22. 21:00
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
nagylány vagy, egyedül is tudsz orvoshoz menni :)
2010. ápr. 25. 10:17
 42/48 A kérdező kommentje:
Egy kis városban élünk, ahol nincs kórház. A legközelebbi kórház ( ahova szoktunk menni) 40 km-re van. Itt helyben járok iskolába, tehát ha anyukám tudta nélkül szeretnék menni, ki kéne valamit találnom, h ugyan miért meek el busszal délután, sőt ne adj isten esetleg nincs is délután rendelés. És ha anyu megtudná, h a tudta nélkül mentem el, nagyon mérges lesz. Szóval nem valami könnyű a helyzet, bár kezdem azt hinni, h folyamatosan csak a kifogásokat keresem, és ezek igazából megoldhatóak lennének, ha nagyon szeretném. :( nem tudom...nagyon nehéz ez a helyzet
2010. ápr. 25. 10:50
 43/48 anonim ***** válasza:
Szerintem te önmagad kell segitsél magadon, milyen dokihoz akarnak küldeni? Ha tényleg inkontinens vagy az nagy baj, ha szerencsés vagy akkor nem szervi háttere van. Elégé érdekesen irtad le, akkor pisilsz be amikor kacagsz de nem akkor hanem amikor felállsz. Na mikor? Ha nevetéskor akkor gyenge a gátizmod, erre vannak gyakorlatok amik segithetnek . Na ne mondjad hogy évek óta csak úgy bepisilsz majd egész nap pisisen járkálsz. Amikor menstruálsz akkor is nagy foltokkal járkálsz? Már rég feltalálták a betéteket, nem tudtad?
2010. ápr. 25. 21:56
 44/48 anonim ***** válasza:
nekem is ugyanez...14/L
2010. ápr. 26. 22:25
 45/48 judy089 válasza:
Ugyanezt élem át én is ugyhogy tudom miről beszélsz!a tapasztalataim is ugyanazok sőt ideges és szorongó is vagyok otthol érdekes módon én sem most megyek holnap urulógiára mentem nőgyógyászatra nem tudtak segiteni azt kaptam nőgyógyászatilag rendben vagyok!azt hittem csak velem fordul elő erre irsz te és ledöbbentem hogy ez nem egy átlagos baj!iszonyatos kellemetlen!jobbulást intim tornáról csak anyit hogy én próbáltam nem vált be nálam ugyanugy előfordul tehát nem a záróizomzattal van bajom!esetleg kapok majd valami gyógyszert!jobbulást menj orvoshoz ezzel ne élj igy nekem most telt be a pohár 9 éves korom óta rendszeresen és már 24 leszek!?szerinted?nekem még égőbb te gyerek vagy!én már nem!
2013. jan. 20. 20:21
 46/48 judy089 válasza:
2010-04-25 21:56 Már ne haragudj válaszadó nem tudom te ilyen helyzetbe lennél mit tennél??nem kell hülyének nézni és főleg lenézni senkit emiatt ez egy komoly probléma!mért te járkálnál minden nap egy betétben könyörgöm!nem igy kell reagálni nem vagy a helyünkben te is másképp válaszoltál volna ennyi!
2013. jan. 20. 20:26
 47/48 anonim válasza:
Ugyan ez igaz rám teljes mértékben.Velem is pont ez van.Nekem is ez szokott lenni,amig ülünk addig vissza bÍrom tartani,de amint felállok rögtön elkezd csurogni.És egész nap ott ülök a széken.Volt is már konfliktusom a barátaimmal,hogy miért nem megyek el velük sétálni szünetbe,büfébe vagy bárhova.És ami a legidegesÍtőbb,hogy a nadrág szÍnét is kimarja a pisi,mert én csak sötét nadrágok hordok.DE nekem ebből most lett elegem,Így elkezdtem kb.2 hete elkezdetm intim tornákat végezni.Napi 15 percet csinálom,és egy kicsit érzem a hatását.
2013. okt. 16. 15:07
 48/48 anonim válasza:
te is kezdj el intim tornákat végezni!!!!!!!!!
2013. okt. 16. 15:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!