Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » ELééééég! Egy elég kínos...

ELééééég! Egy elég kínos problémám van! Mitől lehet ez? Talán bajom van?

Figyelt kérdés
Ez már abszurd. 16 éves lány vagyok. Mindenki egy tip-top lánynak tart. Ápoltnak, igényesnek. De senki sem tudja mi van a háttérben. Már nagyon régóta, egész kislány korom óta szenvedek a vizelettartással. Nincs olyan hét, hogy ne pisilnék be legalább egyszer, ha nagyon nevetek. Az iskolában sokat nevetünk és egész egyszerűen állandóan bepisilek. Nem tehetek róla, nem bírom tartani. Sokszor van, hogy ülünk, nevetek, tartom tartom. De amint felállok, nem bírom visszafogni, csak csurog. Akármit teszek:( Soha senkinek nem mondtam el. Nagyon kínosnak tartom. Mit tegyek?:( Kérlek szépen titeket, hogy értelmes választ adjatok, amivel megyek valamire. Ez sokáig nem mehet így. Amikor megtörténik ez a baleset, azt elfelejtettem mondani, h sokszor, ha az iskolában történik, egész nap pisis nadrágban, bugyiban járok. Takargatom magam, fel sem állok, hogy ne látszódjon a hatalmas folt a fenekemen. :S A segítőkész válaszokat előre is köszönöm!
2010. ápr. 22. 21:00
1 2 3 4 5
 11/48 A kérdező kommentje:
A betéttel meg az a gond, hogy ez a pisilés dolog bármikor rám jön. És akkor mindennap használjak betétet?:S Mindenesetre többször fogok használni mint eddig. F19: Te h kezeled? Voltál már orvosnál emiatt?
2010. ápr. 22. 21:12
 12/48 anonim ***** válasza:
100%
tena + orvos, még mindig...
2010. ápr. 22. 21:12
 13/48 anonim ***** válasza:
100%
Először menjél el urológushoz, lehet a hólyagoddal van probléma. És ne szégyelld a problémádat, emberek vagyunk, emberi gondokkal, és egészségügyi problémákkal. És édesanyádnak feltétlenül mond el ezt a bajt.
2010. ápr. 22. 21:16
 14/48 anonim ***** válasza:
100%

Anyukádnak ne félj elmondani, hiszen ő nevel babakorod óta, ő az, aki tudja, milyen betegségeid, bajaid voltak, te vagy a lánya, akinek (gondolom) feltétel nélkül segít, ha valami betegsége van. :)

Én is hasonló problémával küzdök, anyunak is elmondtam, és ő mondta, hogy neki is vannak és voltak ilyen bajai. Orvoshoz kell menni. :) Remélem rendbe jössz! 16/l

2010. ápr. 22. 21:17
 15/48 anonim ***** válasza:
100%
Én vagyok a "betétes" tanácsadó. :D Nem gáz a tisztasági betét minden nap, nagyon sok lány így használja! Én is (1 héten kb. 5 nap), pedig párom van, és nincs eü. problémám. A fiúnál sajnos ez már problémásabb. Nagyon sajnálom mégegyszer!
2010. ápr. 22. 21:18
 16/48 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, azt hiszem itt olvastam, de lehet edzeni a gát és záróizmokat különböző gyakorlatokkal, ezzel kapcsolatban már a Google gondolom segít majd. Elvileg javítható ez az állapot, de mindenféleképpen elmennék egy orvoshoz a helyedben, még ha a szüleidnek nem is mondod el, de a doki hátha tud segíteni és előtte meg aztán végkép nem kell szégyenkezned. (a családod előtt sem kellene)
2010. ápr. 22. 21:19
 17/48 anonim ***** válasza:

nekem ilyen akkor volt,amikor vesemedence gyulladásom volt.bár igaz,hogy én csak egyszer pisiltem be.de állandóan a WC-re jártam.

menj orvoshoz!könnyen megtudja oldani a problémát!

2010. ápr. 22. 21:20
 18/48 anonim válasza:
Hát sztem is menj el orvoshoz vagy ha véletlenül bepisilsz akk vigyél magaddal egy olyan felsőt amit magadra kötsz!
2010. ápr. 22. 21:21
 19/48 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Nem akarok a levegőbe magyarázni és ilyesztgetni (de így hátha jobban ráveszed magad, h. orvoshoz menj), de akár idegi problémáid is lehetnek.
2010. ápr. 22. 21:21
 20/48 anonim ***** válasza:

F/19 vagyok.

Nekem nem a napközbeni vizelettartással van a problémám, hanem az éjszakaival. Napközben nincs gond. Nem kezelem, szégyenlem ennyi idősen. Sok évvel ezelőtt elmentem homeopátiás orovoshoz, szetdem a drága bogyóit, de semmi sem változott.:S

2010. ápr. 22. 21:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!