ELééééég! Egy elég kínos problémám van! Mitől lehet ez? Talán bajom van?
Én írtam az intim tornát.Nekem nappal nagyon ritka volt, éjjel állandó.
Nekem idegi alapon volt, de tényleg menj dokihoz!Segíteni fog.
szia:)
nagyon sajnálom:S szegénykém...az viszont tényleg jó ötlet, hogy mondd el anyukádnak:)
kiskorod óta biztosan sokat voltál beteg, látott már mindent ne aggódj, ne szégyelld előtte:)
egy nagyon szuper orvost lenne jó keresni, vagy vmi intimtorna...amit már ugye ajánlotta, és hátha rendbe lehetne hozni:)
szurkolok neked és jobbulást kívánok:)
Egyszerűen nem hiszem el, hogy egész nap pisis nadrágban járkálsz, és nem veszi észre senki. A vizeletnek elég jellegzetes szaga van. Főleg, ha olyan mennyiségű, hogy nagy foltot hagy a nadrágodon.
Menj el sürgősen urológushoz, addig is szerezz be tena lady-t.
Sajnalom:{
Ez tenyleg erdekes, hogy nem veszi eszre senki.
Nekem is volt regebb ilyen problemam de elmentem vele orvoshoz es kikezeltek. Mostmar teljesen rendbejottem. Ja es en ahanyszor bepisiltem mindig eszrevettek, es olyan megalazo erzes volt.
Sok sikert, hogy te is gyogyulj meg. De ez csak ugy sikerulhet ha orveshoz mesz es szolsz anyokadnak ne szegyeld. Es probalj meg betetet hasznalni. Nehez lesz elmondani, de fontos, hogy elmond.
Nagyon szépen köszönöm, hogy ennyien próbáltok segíteni :)
11:34 és 18:36: Esküszöm, hogy nem tréfa. Ma is bepisiltem:( Bár ma csak egy kicsit, alig látszott a folt, és hamar megszáradt, így nem vette észre senki, mikor hazaértem rögtön átöltöztem. Nekem kb. 2szer vették észre eddig. De az még kisebb koromban volt, így nem volt annyira vészes, és akkor nem gondolta anyukám, hogy ez baj.Valamikor nagyon nagyon olyan lesz a nadrágom. Nem veszik észre, ennyi idő alatt lett egy kis rutinom. sajnos:( Mindig van nálam egy kapucnis felső, amit a derekamra köthetek. Mindig van nálam intim törlőkendő, hogy ne csípjen ki:S És ilyenkor mindig próbálok az emberektől a lehető legtávolabb állni, Iszonyatos érzés, állandó bizonytalanság. Amikor menstruálok tampont és betétet használok egyszerre általában. Így ha rám jön ez a vizelettartási gond, csak kicserélem és kész. Egyébént mondtátok it páran, hogy idegi esetleg...A másik nagy problémám még az iszonyatos izzadás, de csak hónaljban, és csak az iskolában, télen nyáron. De itthon lehet akár 40fok is, nincs soha izzadtság foltom, de ahogy elindulok iskolába rögtön megjelenik:S Valamikor nagyon nagy is, így mindig csak fekete, sötét színű felsőkben járok, nyáron aztán pláne. Ennek lehet vmi összefüggése? A további válaszokat várom és köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!