Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » ELééééég! Egy elég kínos...

ELééééég! Egy elég kínos problémám van! Mitől lehet ez? Talán bajom van?

Figyelt kérdés
Ez már abszurd. 16 éves lány vagyok. Mindenki egy tip-top lánynak tart. Ápoltnak, igényesnek. De senki sem tudja mi van a háttérben. Már nagyon régóta, egész kislány korom óta szenvedek a vizelettartással. Nincs olyan hét, hogy ne pisilnék be legalább egyszer, ha nagyon nevetek. Az iskolában sokat nevetünk és egész egyszerűen állandóan bepisilek. Nem tehetek róla, nem bírom tartani. Sokszor van, hogy ülünk, nevetek, tartom tartom. De amint felállok, nem bírom visszafogni, csak csurog. Akármit teszek:( Soha senkinek nem mondtam el. Nagyon kínosnak tartom. Mit tegyek?:( Kérlek szépen titeket, hogy értelmes választ adjatok, amivel megyek valamire. Ez sokáig nem mehet így. Amikor megtörténik ez a baleset, azt elfelejtettem mondani, h sokszor, ha az iskolában történik, egész nap pisis nadrágban, bugyiban járok. Takargatom magam, fel sem állok, hogy ne látszódjon a hatalmas folt a fenekemen. :S A segítőkész válaszokat előre is köszönöm!
2010. ápr. 22. 21:00
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
100%
Ez szörnyű lehet, gondolom tele vagy gátlással emiatt - hidd el tized ennyi kellemetlenséggel nem jár egy orvosnak megmutatni! Valószínű záróizom rendellenesség, vagy hasonló lehet, biztosan tudnak segíteni!
2010. ápr. 22. 21:04
 2/48 anonim ***** válasza:
100%

Menj dokihoz.Tanuld meg az intim tornát.

Nálam is volt hasonló gond, de ezekkel rendbe jöttem.

2010. ápr. 22. 21:04
 3/48 anonim ***** válasza:
84%
tena lady + orvos....amúgy kissé kamuszagú, nem hiszem el, hogy heti rendszerességgel pisis ruhában mászkálsz és még nem mentél dokihoz...
2010. ápr. 22. 21:06
 4/48 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is keress egy orvost. Hidd el nem ciki.

Addig meg szerintem használj betétet és akkor nem kell takargatnod magad egész nap.

2010. ápr. 22. 21:06
 5/48 anonim ***** válasza:
100%
Orvos segít, akár valami komolyabb baj is lehet a háttérben. Addig pedig (csak ötlet) nagy nedvszívó képességű tisztasági betét: ilyen " 3 cseppes" v. kisebb intim betét. Nagyon sajnálom!
2010. ápr. 22. 21:08
 6/48 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Utolsó válaszadó: Nem kamu, esküszöm, Van ennél jobb dolgom is, mint ilyeneket kitalálni. Nem mertem még elmondani senkinek. El sem tudnám képzelni, hogy álljak oda anyukámhoz megmodnani, hogy gyakorlatilag majdnem 10 éve így megy ez. Nagyon szégyellem.
2010. ápr. 22. 21:09
 7/48 A kérdező kommentje:
Elnézést, nem utolsónak szólt, az elöttinek, csak megelőzött.
2010. ápr. 22. 21:09
 8/48 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez igaz, akkor örülök mert sorstársat találtam. Hasonló gonddal küzdök, de ezt nem látható, csak a szűk családi kör tudja. F/19
2010. ápr. 22. 21:10
 9/48 A kérdező kommentje:
Na. Most vettem észre h azóta többen is adtak. Szóval akkor a 3.nak szólt a "nem kamu" szöveg. A többieknek pedig köszönöm szépen!
2010. ápr. 22. 21:11
 10/48 anonim ***** válasza:
100%

nekem is ugyanez a problémám :S

csak én 14 éves vagyok

2010. ápr. 22. 21:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!