Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mar lassan megbolondulok ettol?

Mar lassan megbolondulok ettol?

Figyelt kérdés

Mar eleg reg ota viszket a vegbelem es az orrom(legallabis ahhoz hasonlit, es ha vakarom fokozodik), a vegbelem foleg este mikor lefekszem, annyira zavar, hogy nem talalom a helyem az agyban. A labam is nagyon hamar zsibbad(olyan mintha tuvel szurkalnak). Most voltam Szeptemberbe fereg ellen kezelve, azota visszakaphattam?

Ettol a helyzettol lassan kikeszulok es megbolondulok, a fergektol is nagyon felek es foleg ez keszit ki annyira. Ritkan meg sirok is ez miatt:( Mi bajom lehet segitsetek.

15/L

2010. ápr. 10. 13:14
1 2
 11/11 P.Vik válasza:
nyugi...ennek köze sincs az aranyérhez....az kidudorodik a lyuknál és fáj mint állat!!!ugyhogy ez nem az....szerintem is féreg...ugyhogy doki....meg egy nagyon jó + kezelés....grapefruitmag kivonat!!!!
2010. ápr. 12. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!