Mar lassan megbolondulok ettol?
Figyelt kérdés
Mar eleg reg ota viszket a vegbelem es az orrom(legallabis ahhoz hasonlit, es ha vakarom fokozodik), a vegbelem foleg este mikor lefekszem, annyira zavar, hogy nem talalom a helyem az agyban. A labam is nagyon hamar zsibbad(olyan mintha tuvel szurkalnak). Most voltam Szeptemberbe fereg ellen kezelve, azota visszakaphattam?
Ettol a helyzettol lassan kikeszulok es megbolondulok, a fergektol is nagyon felek es foleg ez keszit ki annyira. Ritkan meg sirok is ez miatt:( Mi bajom lehet segitsetek.
15/L
2010. ápr. 10. 13:14
1/11 A kérdező kommentje:
Ugye nem lehetek ferges? Ugye? Mondjatok, hogy nem:(
2010. ápr. 10. 13:16
2/11 A kérdező kommentje:
Meg nagy WC-ni is felek:(
2010. ápr. 10. 13:21
3/11 A kérdező kommentje:
Gyakran erzem ugy mintha belso lazam lenne.A kezem is egyik pillanatban hideg a masikban meg meleg.
2010. ápr. 10. 13:52
4/11 A kérdező kommentje:
Olyan erzekeny lettem, hogy ha valaki(anyum) mond nekem valami sertot, en mar megyek el es fogok neki sirni, hogy engem nem is szeret senki es nem erek semmit, ez az egesz mar kikeszitett:(
2010. ápr. 10. 15:03
5/11 anonim válasza:
de. ha viszket a feneked, főleg este akkor majdnem tuti h visszajöttek a férgek.
6/11 A kérdező kommentje:
A bordam mellett bal oldalt is nyilall ritkan.
2010. ápr. 10. 16:17
8/11 A kérdező kommentje:
Utanaolovastam es lehet, hogy aranyerem van.
2010. ápr. 10. 19:50
9/11 A kérdező kommentje:
Foleg este nagyon rossz diszkonfort erzesem van a vegbelemnel.
2010. ápr. 11. 13:09
10/11 anonim válasza:
Szia!Én 100%-ra mondom,hogy nem visszajöttek a férgek,hanem nem szedted elegendő ideig a gyógyszert és a férek peték kikeltek benned.Ezt újra kezelni kell és széklet vizsgálat szükséges,hogy van-e még benned?-ha nincs akkor ok,ha van,akkor még tovább kell kezelni.Azonnal orvos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!