! Ketsegbe esett vagyok. Mi lehet a bajom?
Figyelt kérdés
Mar lassan fel eve felfaztam. Antibiotikumod kuran voltam. Onnantol kezdve a parommal bajok voltak a szexxel. Fájt, csipett a sperma, kidorzsoltnek ereztem. Elmentem nogyogyaszhoz. Gombat allapitott meg . Gyno-Pervayl-t es Gynazolt irt fel. Nem multak el a panaszok, csak egyre erosodtek. Ugyereztem sebes lesz a huvelyem szex kozben. Egy este utan, masnap reggel lehetetlen volt a kozosules, mert iszonyatosan fajt. Elmentem masik nogyogyaszhoz,'aki aztmondta, visszatero gomba. Felirt Macmirort es 2x1 tablettat. Vegigszedtem . Tegnap nagy boldogan vartam, hogy tapan megszabadultam a bajoktol. Hat nem ! Osszebujtam parommal, masnap reggel ugy eretzem amikor megint szerettunk volna egyuttlenni, mintha kest forgatnanak bennemn, amikor behatolt. Ki be mozgasnal, mintha egy nyilt seben surlodott volna. Nedvesseggel nincsen problema . A csiklom is iszonyatosan erzekeny miutan hozzaert . Ketsegbe vagyok esve . Van otletetek, hogy mi lehet ez ?? Kerlek segitsetek 😥 koszonom2016. febr. 6. 22:38
11/15 anonim válasza:
látod, a gyógyszerek okozta mellékhatásokat okolod a fertőzés táptalajának ahelyett, hogy őszintén önmagadba néznél és igyekeznél felismerni a problémád valódi okát
nem baj, majd egyszer rájössz, vagy nem, nekem mindegy
12/15 anonim válasza:
Köszönjük, de ez tényleg az a kategória, ahol az embernek tényleg nincs szüksége hasztalan tanácsra.
Az ezotériában meg a vallásban biztosan találsz a véleményedhez közönséget.
13/15 anonim válasza:
Én is voltam már hasonlóan, 3 hónapig tartott, kegyetlen volt. Aztán elmentem urológushoz, adott egy gyógyszert és 2 nap alatt minden panaszom megszűnt. Esetleg neked is ezt tudom ajánlani, lehet visszatérő cystitised van (hólyaghurut), azon az urológus fog tudni segíteni.
Jobbulást!:)
23N
14/15 anonim válasza:
Sajnos mikrobiológiai kitenyésztés nélkül, csak úgy ránézésre szokás rámondani mindent. Az is elképzelhető, hogy allergiás vagy a partnered testnedveire. Próbáljátok meg gumióvszerrel, ha nem tér vissza a fájdalom, akkor vagy a partnered fertőz meg (őnála gondot nem okozó mikroorganizmussal), vagy allergia áll a háttérben. Ebben az esetben ezt a két lehetőséget kell továbbvizsgálni.
15/15 anonim válasza:
Szerintem a sok antibiotikum tette taccsra a hüvelyflórádat.. Használ Lactofeelt vagy Vitagyn C- krémet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!